NA DEN DĚTÍ VSTUP DO AQUACENTRA ŠUTKA JEN ZA 1 KČ!

Aquacentrum Šutka slaví Den dětí a pro všechny děti má připravený skvělý dárek! V sobotu 1. 6. 2019 mají všechny děti do 15ti let* vstup do areálu Aquacentra Šutka na celý den za pouhou 1 Kč. Od 11:00 do 16:00 děti zažijí velké dobrodružství a zábavu v aquaparku Aquacentra Šutka, kde pro ně budou připravené nejen zábavné hry a soutěže, ale především spoustu pěkných dárečků nejen od nového rodinného filmu Lego příběh 2. Ti nejšikovnější mohou v soutěžích vyhrát volné vstupy do areálu Aquacentra Šutka nebo Beachklubu Ládví.

Ku příležitosti Mezinárodního dne dětí, který se celosvětově slaví 1. června, připravilo Aquacentrum Šutka zábavný program pro rodiny s dětmi. Ten odstartuje v sobotu 1. 6. 2019 v 11:00 hodin ve spodní části aquaparku. Pro malé i velké je připraven bohatý program plný soutěží a her o hodnotné ceny. Za zvýhodněný vstup 1 Kč po celý den pro všechny děti do 15ti let* si děti mohou užívat nejen v padesátimetrovém krytém bazénu, ale především v našem aquaparku, kde na ně čekají 2 tobogány, skluzavky, divoká řeka, vodopád a mnoho dalšího. Rodiče si mohou odpočinout ve vířivce a načerpat síly v našem wellness, kde jim jsou k dispozici dvě finské sauny s venkovními ochlazovacími bazénky a dvě parní lázně.

Neváhejte proto a přijďte si užít báječný den se svou rodinou do Aquacentra Šutka! Program akce je zdarma. Vstup do Aquacentra Šutka pro všechny děti do 15ti let* za pouhou 1 Kč.

Veškeré bližší informace o této, ale i mnoha jiných akcích naleznete na webových stránkách www.sutka.eu nebo na www.facebook.com/AquacentrumSutka.

* děti do 12ti let mají povolen vstup pouze v doprovodu dospělé osoby, tj. osoby starší 18 let; věk dítěte do 15ti let nutno prokázat

You may also like...