Léto ve Spa Hotelu Mandarin Oriental

Je málo míst, kam se v létě schovat před silným sluncem, únavností horkých dnů či ruchem města. Jedním z nich jsou lázně hotelu Mandarin Oriental, Prague, které se nacházejí v jedinečném prostoru bývalé renesanční kaple. Hosté do lázní vcházejí prosvětleným vstupním prostorem, pod jehož skleněnou podlahou jsou nasvícené zbytky zdiva původního gotického kostelíka, který zde stával. Mezi sedmi soukromými lázeňskými pokoji jsou i dva speciální určené dvojicím.

Lázně hotelu Mandarin Oriental jsou oázou klidu v samém srdci Prahy a nabízejí exkluzivní výběr lázeňských procedur, jejichž cílem je zbavit hosta napětí, dát mu možnost odpočinout si a nabýt nových sil. Zdejší terapeuti přizpůsobují jednotlivé procedury specifickým potřebám hostů s ohledem na jejich životní styl a individuální potřeby. Spa se nachází ve dvou patrech, má jemnou a uklidňující atmosféru, která je umocněna nerušivým designem a péčí našich zkušených terapeutů. Poté, co hosté vymění boty za přezůvky a vypijí šálek bylinkového čaje, budou uvedeni do soukromého pokoje pro terapie, kde je po konzultaci s osobním terapeutem čeká relaxační masáž chodidel a poté vlastní procedura.

TANDEMOVÁ MANIKÚRA A PEDIKÚRA

Léto je období otevřených střevíčků a sandálů, do kterých si chodidla zaslouží důkladnější péči. Pozornost je nutné věnovat také nehtům – barevné trendy se mění s každou sezónou a pečlivě upravený vzhled všichni ocení. Nechte se hýčkat speciálně vyškolenými terapeuty Spa hotelu Mandarin Oriental, Prague, kteří Vám poskytnou tu nejlepší odbornou péči o pokožku rukou, nohou a nehty a zároveň zprostředkují unikátní relaxační zážitek.

Dovolujeme si nabídnout, v rámci úspory času, tandemové ošetření rukou a nohou za 80 minut zahrnující klasickou manikúru a pedikúru. Manikúra zahrnuje úpravu nehtů, ošetření kůžičky, obnovující peeling pokožky a relaxační masáž rukou. Pedikúra představuje jedinečné ošetření chodidel, nehtů a kůžičky kolem nehtů včetně peelingu pokožky. Následuje relaxační masáž chodidel a hloubkově pečující maska. Obě ošetření je možné zakončit nalakováním nehtů buď normálním lakem na nehty nebo tzv. soak-off lakem značky Jessica.

Celková cena včetně DPH činí 7590,- Kč.

VYŽIVOVACÍ OŠETŘENÍ V SRPNU

Pečujte o své tělo a duši při této luxusní proceduře navržené na omlazení suché a nezdravé pokožky. Intenzivní tělová exfoliace se solí a kávou stimuluje cirkulaci, zbavuje odumřelých buněk a oživuje unaveně vypadající pleť. Speciální pozornost je věnována rukám a nohám, na které je aplikována maska ze sladkovodního bahna, která skutečně zjemní vaši pokožku a dostane ji zpět do kondice. Ošetření trvá necelé 2 hodiny.

Závěrem ošetření podáváme smoothie z Aloe Vera, manga, zázvoru a citrónové trávy, které přispívá k hydrataci organismu zevnitř.

Celková cena včetně DPH činí 6230,- Kč.

DETOX & REGENERACE V ZÁŘÍ

Trojkombinace peelingu, exfoliace a bahenní masky, která stimuluje vaši lymfu, odstraňuje odumřelé kožní buňky a doplňuje minerály do vaší pokožky. To vše je možné díky aplikaci tělového gelu Revive. Tělový olej a tělové mléko Revive efektivně pronikají do těla, čímž oživují vaši mysl a dobíjí tělo energií. Ošetření trvá necelé 2 hodiny.

Závěrem ošetření podáváme smoothie z řeřichy, citrónu, zeleného jablka, salátových listů a celeru, které napomáhá celkové detoxikaci organismu.

Celková cena včetně DPH činí 6230,- Kč.

Více informací naleznete na www.mandarinoriental.com.

You may also like...