Radisson Blu Hotel, Prague oslavil své otevření

Nový pražský Radisson Blu Hotel, Prague uspořádal pro své klienty a obchodní partnery slavnostní párty k příležitosti jeho nedávného otevření. Akce se odehrála přímo v nově zrekonstruovaných prostorách hotelu.

Přes 200 hostů přišlo navštívit hotel, který v tomto roce prošel re-brandingem a celkovou půlroční rekonstrukcí. Pestrý program nabízel širokou škálu možností, od stand-up komiků, až po energické vystoupení kapely Me and The Heat, která dokázala roztančit celý hlavní sál. Večerem hosty provázela moderátorka Eva Čerešňáková.

Jedna z konferenčních místností byla pro tuto událost tématicky laděna do motivu přestavby. Zahrnovala například fotografie z průběhu celé rekonstrukce, technické nákresy, původní návrhy designerů a pro porovnání i fotografie aktuální. Pro kompletní zážitek hostů z přestavby byl připraven fotokoutek se stavebními rekvizitami. Pro zájemce byly pořádány prohlídky hotelu i s návštěvou pokojů.

Na návštěvníky čekala také široká škála delikates, včetně ústřic, čerstvě připraveného sushi nebo pokrmů z nové nabídky hotelové restaurace s příhodným názvem The Restaurant. Celý večer byly k dispozici mimo jiné degustace rumů a whisky či netradiční koktejly.

Nechyběla ani tombola, ve které mohli hosté vyhrát jeden z deseti pobytových voucherů v rámci hotelové sítě Radisson Hotel Group.

Radisson Blu Hotel, Prague disponuje 160 pokoji, včetně 21 apartmánů a nabízí 8 konferenčních místností až pro 150 účastníků. Nový hotel je umístěn v původní secesní budově z 19. století a zachovává historické prvky, které jsou doplněny o moderní interiér. Nachází se v těsné blízkosti Karlova náměstí a je ideálním výchozím bodem pro poznávání pražských památek či pořádání obchodních schůzek. Hotel je snadno dostupný; mezinárodní letiště Václava Havla, Praha je vzdáleno 18 kilometrů.

Značka Radisson Blu je součástí hotelového řetězce Radisson Hotel Group, do kterého patří také Radisson Collection, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson a Country Inn & Suites by Radisson. Hotelový řetězec Radisson Hotel Group je jednou z největších hotelových společností na světě s více než 1400 hotely v provozu či ve výstavbě po celém světě.

You may also like...