Hodnotíme kavárny | Narcoffee Roasters

V rámci naší mediální skupiny HMG jsme si pro vás připravili sérii článků, v nichž s vámi sdílíme, kde jsme za vás vyzkoušeli nejlepší kavárny nejen v Praze, ale i po celé ČR.

Tentokrát jsme se vydali do kavárny, která se nachází kousek od Národní třídy, přímo u tramvajové zastávky Lazarská. Narcoffee Roasters je kavárna, která má svoji pražírnu a designově vyniká mezi současnými módními hipsterskými podniky.

Vyzkoušeli jsme kavárnu za vás

Název kavárny: Narcoffee Roasters

Adresa: Lazarská 11/6, Praha 1

Otevírací doba: Po–Pá 8:00–16:00

Webové stránky: www.narcoffee.cz

Možnost rezervace: ano

Dostupná nabídka: Výborné sladké i slané snídaně až do časného odpoledne, nejbarevnější Zázračná limonáda, sladké pečivo i dezerty. Kromě „svaté trojice“ espresso, cappuccino a latté macchiato si můžete dát i filtr či chemex.

Počet míst k sezení (odhadovaný): 20

Káva s sebou: ano, i snídaně s sebou

Speciální nabídky: ne

Family friendly: ne

Office friendly: ano

Hodnocení (1–10): 9

Kavárna vyniká originální a výbornou kávou. Bod ubíráme za malý rozsah otevírací doby. Optimální není ani velikost kavárny, je příliš malá.

* poznámka k hodnocení – 1 nejhorší, 10 nejlepší

Poznámky k hodnocení:

V kavárně nabízejí každý všední den sladké i slané snídaně. My jsme ochutnali espresso, cappuccino, matcha latté a sladké lívance s ovocem. Espresso byla skvěle připravená Etiopie, v cappuccinu jsme ochutnali kávu z Kostariky. Kavárna má vlastní pražírnu v Rumunsku, kávu tedy ochutnáte pouze zde.

Účet: Za dvě osoby (1 x espresso, 1 x cappuccino, 1 x matcha latté a 1x lívance) celkový účet 295 Kč.

Závěr:

Kavárna je skvěle dostupná, kousek od Karlova náměstí či Národní třídy. Vyniká svým designem, veškerý interiér, včetně litých hrnečků, je vytvořen na míru. Prostředí je zcela originální a espresso hrnek s logem bych si nejraději vzala i domů. Kavárnu můžete navštívit od letošního dubna, kdy poprvé otevřela své dveře veřejnosti.

Zajímavost na konec:

O kousek dál se nachází Divadlo Kalich, tak pokud budete mít štěstí, narazíte v kavárně na herce či herečku, jak si po představení vychutnává svou kávu.



Další hodnocení těch nejlepších kaváren naleznete na www.NejlepsiKavarny.cz.

You may also like...