Hodnotíme kavárny | Bohemian Bistro

V rámci naší mediální skupiny HMG jsme si pro vás připravili sérii článků, v nichž s vámi sdílíme, kde jsme za vás vyzkoušeli nejlepší kavárny nejen v Praze, ale i po celé ČR.

Naše další návštěva byla v nově otevřeném Bohemian Bistru. Bistro se nachází na Kampě pár kroků od Karlova mostu a už zvenčí vás láká k posezení. Bistro je součástí Rezidence Dvořák, která nabízí čtyři malebné pokoje s úchvatným výhledem na Kampu. Rezidenci Dvořák i Bohemian Bistro provozuje Asten Hotels.

Vyzkoušeli jsme za vás

Název kavárny: Bohemian Bistro

Adresa: Na Kampě 497/3, Praha 1

Otevírací doba: po–ne 8:30–17:00 hod.

Webové stránky: www.bohemianbistro.cz

Možnost rezervace: ano

Dostupná nabídka: celodenní snídaně i hlavní jídla, vynikající domácí limonády a dezerty

Počet míst k sezení (odhadovaný): 30 míst uvnitř, 12–16 míst před bistrem

Káva s sebou: ano

Speciální nabídky: ne

Family friendly: ne

Office friendly: ano

Hodnocení (1 – 10): 9

* poznámka k hodnocení – 1 nejhorší, 10 nejlepší

Poznámky k hodnocení:

Sympaticky na nás působí celodenní snídaně, nic vás tedy nenutí brzo vstávat. Vejce Benedikt si tu dáte i ve tři odpoledne. My jsme zde vyzkoušeli míchaná vajíčka se salátem a již zmiňovaná vejce Benedikt. Obojí bylo vynikající, z čerstvých surovin a skvěle ochucené. Nedílnou součástí bylo espresso a konvička ovocného čaje. Ještě jednou musíme zmínit a pochválit velmi čerstvé suroviny, z kterých bylo vše připraveno. Salát působil dojmem „před chvíli utrženým“ a domácí limonáda překypovala fresh malinami.

Účet:

Za dvě osoby (1x espresso, 1x čaj, 1x domácí limonáda, 2x dezert) jsme zaplatili 375 Kč. Snídaně (1x vejce Benedikt, 1x míchaná vejce s malým salátem) nás vyšla na 380 Kč.

Závěr:

Prostor bistra je sice menší, ale velmi útulný a vkusný. Kavárna působí klidným dojmem, kuchyň i bar jsou v oddělené místnosti, nic vás tedy neruší. Pokud máte štěstí a ukořistíte stolek u okna, můžete si užívat výhled na Kampu. Ideální místo na nedělní pozdní snídani. Za redakci Bohemian Bistro vřele doporučujeme.

Další hodnocení těch nejlepších kaváren naleznete na www.NejlepsiKavarny.cz.

You may also like...