Nový Orea Resort Horal ve Špindlerově Mlýně myslel při rekonstrukci na všechny své klienty

Na začátku prosince spolu se zahájením lyžařské sezóny pozve Orea Resort Horal své hosty do nově zrekonstruovaných prostor. Od jara prošly veškeré interiéry Resortu Horal kompletní rekonstrukcí. V prosinci se pro hosty otevírá i nové luxusní spa s bazénem, saunovým světem a relaxační zónou.

Orea Resort Horal patří do největší tuzemské hotelové sítě OREA Hotels & Resorts, která se pustila do rozsáhlých modernizací svých hotelů napříč celou Českou republikou. Orea Resort Horal završil kompletní plánovanou rekonstrukci. Resort v unikátní lokalitě ve Špindlerově Mlýně s dechberoucími výhledy na skiareál Svatý Petr tak nyní poskytne hostům daleko větší komfort.

Rekonstrukce se dotkla nejen všech pokojů, ale také společenských prostor, lobby baru a restaurace, kde se prolínají moderní prvky s přírodou. Právě z té si hosté odnesou mimořádný kulinářský zážitek z české i mezinárodní kuchyně umocněný krásnými výhledy na krkonošskou přírodu.

Novinkou, která je ve Špindlerově Mlýně a okolí naprosto unikátní, je vytvoření dvou privátních apartmánů s vlastním vstupem mimo recepci. „Nejluxusnější je vybaven soukromým SPA, výtahem pro jídlo přímo z kuchyně, nabízejí jedinečný výhled do skiareálu, vlastní terasu a parking a krásné prosklené ložnice. Tyto dvě privátní zóny jsou určeny pro členy klubu, kteří mají zároveň přístup do hotelu s možností využití všech jeho služeb,“ vysvětluje Marian Novotný, ředitel Orea Resortu Horal.

Důležitými klienty resortu jsou rodiny s dětmi jakéhokoliv věku, proto na ně pamatoval při nedávné rekonstrukci, a kromě obří herny pro děti vytvořil i hernu určenou pro teenagery.

Resort Horal se může také chlubit nádhernou a prostornou sluneční terasou s výhledem na skiareál Svatý Petr. Milovníci vína zde jistě ocení největší vinotéku ve Špindlerově Mlýně. Nechybí ani modernizovaná lyžárna se servisem a půjčovnou sportovního vybavení přímo v areálu hotelu. „Na technologické trendy jsme mysleli i při budování parkoviště, které jsme vybavili stanicemi na dobíjení elektromobilů,“ uvádí Marian Novotný.

Autorem designu interiéru je renomované studio Mimolimit Báry Škorpilové. „Cílem rekonstrukce bylo vdechnout tradičnímu horskému hotelu novou moderní tvář a vybudovat zázemí pro kvalitní servis srovnatelný se zahraničními resorty,“ říká ředitel hotelové sítě OREA Hotels & Resorts, Gorjan Lazarov.

Zadáním bylo vytvořit nadčasový horský resort s designovými prvky, který bude zároveň korespondovat se stávajícím vzhledem i okolní přírodou. Cílem kompletní rekonstrukce bylo zmodernizování jak ubytovací, tak i společenské části hotelu při zachování některých originálních architektonických prvků uvnitř budovy. Bára Škorpilová svoji neotřelou kreativitou dokázala spojit architektonický brutalismus v exteriéru budovy s moderním, útulným a designovým interiérem. Veškeré interiéry byly vyráběny na míru s použitím těch nejkvalitnějších materiálů.  

You may also like...