Starbucks vstupuje do nového regionu a otevírá první kavárnu v Olomouci

Značka Starbucks rozšiřuje svou působnost v České republice a 15. června 2018 otevírá první kavárnu v Olomouckém kraji. Olomouc se tak stane teprve šestým městem v zemi, kde bude možné navštívit kavárnu Starbucks (po Praze, Brně, Ostravě, Hradci Králové a Znojmě). Tato kavárna bude zároveň 34. kavárnou značky na Českém trhu. Provozovatelem kaváren Starbucks v České republice je společnost AmRest Coffee.   

Kavárna o rozloze 150 mse nachází v nultém patře olomouckého Obchodního centra Šantovka. Nabídne 45 míst k sezení. Její interiér je laděn do teplých tónů hnědé v kombinaci s antracitovou. V pečlivě promyšleném konceptu tak převažuje světlé dřevo a tmavé prvky.

„Vstup do dalšího regionu je pro nás vždy velký krok. Velmi nás těší, že můžeme vyhovět velkému zájmu fanoušků naší značky v Olomouci a přinést do jejich města jedinečnou atmosféru Starbucks,“ říká Lukáš Porazil, Regional Operations Director pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko.

Vedle široké nabídky nápojů, sendvičů a dezertů se návštěvníci mohou těšit například na příjemně chladivé Cold Brew, Cappuccino Freddo a další produkty z aktuální sezónní nabídky. Samozřejmostí je možnost zakoupení zrnkové kávy, hrnečků a tumblerů či různých sirupů do kávy.  

You may also like...