Speciální nabídka na květen: Spa & Wellness Farma Čapí hnízdo

Spa & Wellness Farma Čapí hnízdo si pro vás připravila speciální nabídku na všední dny v rámci měsíce května. Na výběr máte hned dvě varianty.

První ve formě vstupu do Spa & Wellness od 10:00 – 15:00 na 150 minut jen za 390 Kč a také 40 minutovou Orientální jílovou péči za 700 Kč.

Druhou ve formě vstupu do Spa & Wellness od 10:00 – 15:00 na 150 minut se 40 minutovou Orientální jílovou péči, oboje dohromady za 900 Kč.

Ve Spa a Wellness Čapí hnízdo se snoubí krásné prostředí s šetrným přístupem ke zdraví a k naší planetě, kde jsou ruce tamních masérů speciálně školeny pro ten nejlepší zážitek a kde se uvolní nejen vaše tělo, ale i mysl. Při masážích používají pouze 100% přírodní éterické oleje, které pro ně destilují v různých zemích světa, míchají je s přírodními oleji jako je kokosový, olivový či arganový, většina našich masáží má původ ve východním stylu učení a u hmatů a technik wellness specialit se inspirovali až u starověkého národa Berberů.

Pro dokonalou relaxaci je ve Spa a Wellness k dispozici parní lázeň, sanárium, zážitkové sprchy, Kneippův chodník, unikátní hydromasážní lůžka, vyhřívaný bazén s vodními prvky a venkovní terasa s vířivkou. Pokud upřednostňujete soukromí, zarezervujte si Romantic Spa, kde na vás čeká mimo jiné privátní sauna, ochlazovací káď, vířivka pod širou oblohou, hydro lůžko a vana pro dva. 

Uvnitř Spa a Wellness na vás čeká i zdravé občerstvení a voda obohacená o přírodní minerály a drahé kameny. 

Otevírací doba a ceny klasického vstupného

Neděle až čtvrtek       10.00 – 21.00

150 minut                   490 Kč / 390 Kč pro ubytované hosty

Pátek až sobota         10.00 – 22.00 

150 minut                    590 Kč / 490 Kč pro ubytované hosty     

Nově také můžete využít speciální nabídku cen vstupného, masáže nebo kombinaci obojího. Vice se dozvíte ZDE

Vstup povolen od 16 let.

Z důvodu zachování komfortu a úrovně poskytovaných služeb je zapotřebí si před návštěvou udělat rezervaci na tel. 317 716 280 nebo na emailu: spa@capihnizdo.cz.

GALERIE:

You may also like...