Sledujte hokej, fanděte a hrajte o dárková balení Božkov Republica Exclusive

V rámci letošního Mistrovství světa v hokeji, jež se koná na Slovensku, rozdáme v jeho průběhu 15 speciálních dárkových balení Božkov Republica Exclusive při soutěžích v mediální skupině HMG. Sledujte naše média a vyhrajte si jednu z exclusivních lahví.

Našim fandíme společně !! Hlavně s těmi, na kterých nám záleží!

Všichni fanoušci  se mohou zapojit do soutěže o dárkové balení Božkov Republica Exclusive se dvěma sklenicemi a přiťuknout si tak pravým rumem s elegancí.

Tento blend až 8letých rumů z Nikaraguy, Dominikánské republiky, Barbadosu a Jamajky jemně doladěný třtinovým cukrem má jemnou nasládlou chuť s tóny vanilky, sušeného ovoce a oříšků.

Soutěžit můžete v rámci skoro celé mediální skupiny HMG od 10. do 26.5. 2019.

Našim fandíme společně!  

A to hlavně s těmi, na kterých nám záleží!

Všichni fanoušci  se mohou zapojit do soutěže o dárkové balení Božkov Republica Exclusive se dvěma sklenicemi a přiťuknout si tak pravým rumem s elegancí.

Téměř 100 let tradice Božkov

Společnost STOCK Plzeň Božkov byla založena roku 1920 a brzo oslaví téměř stoleté narozeniny.

Božkov je nejprodávanější značku alkoholu v České republice,  a to právem, čeští konzumenti Božkov milují v mnoha podobách, ať už Božkov Original z řady tuzemský, který je vůbec neprodávanější lihovinou u nás, nebo třeba oblíbený likér Božkov  Peprmint. „Zelená“ je  nejen nejprodávanějším likérem ale také klasikou každého setkání s kamarády. 

Božkov Republica Exclusive

Tento blend až 8 letých rumů z Nikaraguy, Dominikánské republiky, Barbadosu a Jamajky jemně doladěný třtinovým cukrem má jemnou nasládlou chuť s tóny vanilky, sušeného ovoce a oříšků. Třtinový rum Božkov Republica Exclusive uvedený na trh v loňském roce si od samého začátku získal spousty příznivců, jejichž řady se stále rozšiřují.

Vychutnejte si jeho lahodnou chuť a aroma spolu s těmi nejbližšími a zafanděte společně našim reprezentantům!

You may also like...