Další turnaj ze série GOLF MASTERS 2019 | Panorama Golf Resort

Už tuto sobotu 1. června se koná další turnaj ze série GOLF MASTERS 2019, který proběhne na skvěle připraveném hřišti Panorama Golf Resort nedaleko Kácova.

Zahrajete si kombinaci devítek FOREST & MEADOWS včetně možnosti zapůjčení GOLF CART za příjemnou turnajovou cenu. Kromě skvělého golfu vás čeká i bohatá prezentace značek, které tuto tour každoročně provázejí.

Záštitu nad turnajem převzala společnosti Fortuna, dalšími partnery jsou pak společnosti ATT Investments, Thermolka, Hästens, Golf Geum Technology a Be-Viro.

Chybět nebude nebudou ani ochutnávky vynikající Chopin Vodky, osvěžujícího SpritzOne a k dispozici bude i vynikající sushi od MB Food. O ceny se dále postarají WaterDrop, Proquip a přírodní kosmetika pro opravdové muže BE-VIRO, kterou můžete testovat v průběhu celého dne.

Užijete si skvělé masáže pro revitalizaci těla, duše i mysli TAWAN nebo kvalitní vína Martina Plešingra a doutníky od Cigar Point. V celé tour se hraje o týdenní letecký zájezd do tureckého Beleku, věnované CK Snail Travel International, samozřejmostí jsou zajímavé ceny a zábava v průběhu dne.

Těšit se můžete i průběžný výsledkový servis, špičkové zázemí s plným cateringem včetně občerstvení na hřišti a pohodovou atmosférou. Počasí má být na tento termín exceletní.

Přihlášky zasílejte na mail jan.hrubes@golfmasters.cz případně volejte na +420 736 515 316

Více informací naleznete na www.golfmasters.cz.

You may also like...