Hard Rock Cafe představuje nové menu!

Nové menu je oficiálně k dispozici od narozenin Hard Rocku a zahrnuje první 24-karatový Gold Leaf Steak Burger™, Instagram-Worthy Boozy Milkshakes, Sliders a Shareables.

Společnost Hard Rock International oznámila, že v pátek 14. června 2019 uvede na trh nejrozsáhlejší inovativní nabídku menu v historii společnosti s více než 20 novými pochoutkami. Zaměřuje se na řadu zcela nových oceňovaných Steak Burgers, na kterém stojí například prvotřídní 24-Karat Gold Leaf Steak Burger ™, z jehož prodeje poputuje část výtěžku na organizaci pomáhající podvyživeným dětem Against Hunger. Steak Burgers nejsou ale jedinými novinkami, které debutují v novém menu Hard Rocku, dále zahrnují Instagram-Worthy Boozy Milkshakes a Sliders a Shareables, jenž množstvím nejrůznějších chutí umožňují hostům uspořádat si svůj nejdelikátnější „playlist“. Celosvětové zavedení nového menu se shoduje s tzv. Founder’s day (Den zakladatelů) jako pocta původním legendám, které otevřely první dveře Hard Rock Cafe na Old Park Lane v Londýně 14. června 1971 s myšlenkou podávat ty nejlepší hamburgery a mléčné koktejly na celém světě.

Hvězdami nového menu společnosti Hard Rock Cafe jsou oceňované Steak Burgers, které jsou připraveny z originální směsi 100% čerstvého certifikovaného masa Angus Beef®, z něhož se připravují ty nejlepší burgery. Stejně jako struny kytary musí být dokonale naladěny, aby hrály skvělou melodii, tak důležitý je i každý detail při přípravě lahodného hamburgeru. Od čerstvě upečených houstiček od těch nejlepších dodavatelů až po lahodné omáčky a skvěle vyladěnou chuť masa. To vše umožňuje zákazníkům, aby se v Hard Rock Cafe najedli jako skutečné legendy. Delikátní menu zahrnuje:

24-Karat Gold Leaf Steak Burger ™ – 227g čerstvý certifikovaný Black Angus steak burger s jedlým plátkem z 24 karátového zlata, podávaný se sýrem čedar, listem salátu, keříkovým rajčetem a červenou cibulí. Je to ryzí zlato jen pro pravé rockové hvězdy!

25 Kč z každého prodaného burgeru bude prostřednictvím nadace Hard Rock Heals Foundation věnováno humanitární organizaci Action Against Hunger. www.actionagainsthunger.org

Original Legendary® Burger – Burger, který to všechno začal! 227g čerstvý certifikovaný Black Angus steak burger s uzenou slaninou, sýrem čedar, křupavým cibulovým kroužkem, listem salátu a keříkovým rajčetem. Servírováno s naší charakteristickou steak omáčkou.

The Big Cheeseburger – Tři silné plátky sýru čedar na našem 227g čerstvém certifikovaném Black Angus steak burgeru, doplněné listem salátu, keříkovým rajčetem a červenou cibulí.

Double Decker Double Cheeseburger – Pocta našemu “Down Home Double Burger” z roku 1971. 454g burger se dvěma steak burgery, sýrem American, majonézou, listem salátu, keříkovým rajčetem a červenou cibulí.

BBQ Bacon Cheeseburger – 227g čerstvý certifikovaný Black Angus steak burger okořeněný naší charakteristickou směsí koření a doplněný domácí barbecue omáčkou, křupavou smaženou cibulkou, sýrem čedar, uzenou slaninou, listem salátu a keříkovým rajčetem.

Naším cílem je přinést našim hostům nejvyšší kvalitu jídla, pití i zábavy při každé návštěvě. Tato změna menu představuje nejvýznamnější inovaci v historii značky a odráží naše cíle, aby bylo vše od naší hudby až po naše menu čerstvé, a to ve všech kavárnách Hard Rock po celém světě,“ říká Stephen K. Judge prezident Cafe Operations v Hard Rock International. „Jsme nadšeni, že můžeme představit naše oceňované Steak Burgers, Boozy Milkshakes, Sliders a Shareables, včetně našeho působivého a originálního 24-Karat Gold Leaf Steak Burger ™, který řadíme k prvotřídnímu zážitku z jídla i zábavy.“

Hard Rock Cafe Steak Burgers nejsou v centru pozornosti poprvé. Originální Steak Burger získal již celou řadu ocenění ještě před svým globálním uvedením na trh. Nechybí ocenění „Oblíbený u fanoušků“ z roku 2019 v rámci Riverwalk Fort Lauderdale Burger Battle, dále „Nejlepší Burger“ v hlavní soutěži Porthole Cruise také z roku 2019 a „Celkový vítěz/Nejlepší v Miami na Miami Burgerfestu 2018.

Shake It Up

Fanoušci budou mít chuť vyfotit si nový Boozy Milk Shakes v Hard Rock Cafe na svůj Instagram ještě předtím než se do něj pustí, a to nejen díky ohromujícím ozdobám a pestrobarevným polevám. S orientací na klasické chutě jako je Strawberry Cheesecake a Cookies & Cream si hosté mohou vychutnat tyto výjimečné mléčné koktejly v alkoholické i nealkoholické verzi jako doplněk k Steak Burgers nebo jako skandálně chutný dezert.

Po celý rok bude Hard Rock Cafe nabízet časově omezené verze mléčných koktejlů k zvláštním příležitostem nebo k oslavám různých svátků. Zákazníky milované mléčné koktejly byly v nabídce již na Valentýna nebo na Den svatého Patrika a umožnily tak hostům ochutnat tyto exkluzivní nápoje, které odteď budou v prodeji každý měsíc. Pro všechny, kteří si přejí sladkou tečku na závěr, mají koktejly v alkoholické i nealkoholické verzi, takže si je užijí hosté všech věkových kategorií.

Create Adventure and Customize Your Flavor Experience

Zákazníci, kteří si chtějí užít rozmanitý talíř chutí, budou mít k dispozici nové Hard Rock Cafe Sliders a Shareables. Od výborného One Night in Bangkok Spicy Shrimp ™ až po Whiskey Bacon Jam Sliders nebo Three Cheese and Roma Tomato Flatbread. Každý u stolu si z menu může vybrat to, co mu chutná nejvíce. Ať už se rozhodnete pro vlastní talíř nebo ho budete sdílet se svými přáteli.

Celebrate the New Menu with Hard Rock Cafe’s Burgers & Beats Launch Events

Všechna Hard Rock Cafe po celém světě oslaví nové menu 14. června 2019 v duchu značky Hard Rock. Restaurace zvou všechny fanoušky, aby si přišli vychutnat první sousto z nového menu a užít si báječný Burgers & Beats launch events. Akce Hard Rock’s Burgers & Beats uvede také několik hudebních vystoupení populárních kapel a DJs v Hard Rock Cafe New York Times Square, Hollywood Blvd, Las Vegas, Nashville, Bostonu, Chicagu, Madridu a Římě. Další podrobnosti o akcích Hard Rock’s Burgers & Beats zjistíte na webu lokálních kaváren, kde se také dozvíte, jak se k party připojit.

Rezervaci je možné udělat přes webové stránky: www.hardrockcafe.com/location/prague/cs/

Chcete-li zakoupit zboží z kolekcí Hard Rock Cafe, navštivte online Rock Shop® na www.shop.hardrock.com.

Další informace o značce Hard Rock Cafe naleznete na webu www.hardrockcafe.com.

You may also like...