Osvěžující energie ve Starbucks: Nitro Cold Brew

Oblíbené Starbucks Cold Brew se stalo neodmyslitelnou součástí nabídky studených nápojů. V některých kavárnách však Cold Brew dostává zcela jiný rozměr díky nové technologii přípravy. Jedinečné Nitro Cold Brew je sycené dusíkem, čímž získává hladkou sametovou texturu a jemnou chuť. Pro ještě lahodnější zážitek můžete vyzkoušet i Nitro Latte, které vás osvěží a dobije novou dávkou energie.

 S Nitro Cold Brew, studenou kávou naplněnou dusíkem, budete připraveni opravdu na vše.:) Sametový nápoj se sladkou chutí vás nejen osvěží, ale díky vysokému obsahu kofeinu i nabudí k novým zážitkům. Inovace v podobě Nitro Latte přináší ještě lahodnější zážitek z této novinky. Jedinečné Nitro Cold Brew a Nitro Latte je dostupné v pražských kavárnách Starbucks Quadrio a Starbucks Reserve. Kromě toho si můžete v kavárně Starbucks Reserve na Jungmannově náměstí dopřát také Cold Brew Tonic, svěží drink, připravovaný s výborným tonikem Schweppes Premium.  

 Přijďte si vychutnat zcela nový a originální kávový zážitek a nezapomeňte si prohlédnout i nový letní barevný merchandise, se kterým budou vaše letní dobrodružství ještě pestřejší. 

Více informací naleznete na www.starbucks.cz.

Zdroj foto: Starbucks.cz, Pixabay.com

You may also like...