Návštěva Starého Města s levným ubytováním v Ubytovně Praha

Staré Město je nejstarším a nejvíce magickým místem v hlavním městě. O historické památky a skvosty tu můžete přímo zakopávat a určitě se vyplatí si na návštěvu vyhradit více času než jedno odpoledne. Doporučíme Vám trasu po Starém Městě a na co při procházce nesmíte rozhodně zapomenout a kde najdete nejlevnější místo pro ubytování. 

Procházka po Starém Městě po stopách památek

Trasu po Starém Městě započněte na Náměstí republiky, kde si prohlédnete secesní Obecní dům a Dům U Hybernů. Odtud se přes Prašnou bránu dostanete k Bazilice sv. Jakuba Většího. Týnskou ulicí se vynoříte přímo na Staroměstském náměstí, kde neminete Staroměstskou radnici s orlojem či Týnský chrám. Kolem kostela sv. Mikuláše se dostanete na náměstí Franze Kafky a směrem k vodě se vydejte k Rudolfinu. Trasu můžete zakončit na Letenské pláni směrem po Čechově mostě. Odtud zažijete nádherný výhled na město a můžete zajít na drink do některých z podniků na Letné.

Levné ubytování v moderně zařízených pokojích

Pokud nejste přímo z hlavního města nebo jejího okolí, určitě oceníte ubytování v Praze přes noc. Můžete si tak užít večerní procházku Prahou, zajít si na skvělou večeři a stihnout navštívit mnohem více památek, kterých je ve městě požehnaně. Problémem však může být sehnat místo k ubytování, za které byste neutratili majlant. Ubytovna Praha nabízí zákazníkům levné ubytování v Praze v moderně zařízených pokojích s vlastním sociálním zařízením. Ubytování na jednu noc nebo dlouhodobější pobyt zde seženete za velmi přijatelnou cenu a budete jistě mile překvapeni milou obsluhou a příjemným vybavením pokojů. Ubytovna se nachází na Praze 9 kousek od metra Černý Most a dostupnost do centra je tedy zcela ideální. 

Zdroj foto: Ubytovnypraha.net, Pixabay.com

You may also like...