V Aquapalace Praha si užijete dokonalé léto bez ohledu na počasí

Nejdelší Divoká řeka v České republice, mořské vlnobití, tobogán s virtuální realitou i relax v Pool baru – Aquapalace Praha nabízí moře zábavy. Během léta na vás v Čestlickém aquaparku navíc čeká bohatý program plný animací i soutěží ve stylu Barevného léta. Vyrazte s rodinou do Čestlic a zažijete den plný dobrodružství, adrenalinu a legrace na vodních atrakcích!

Ať už je venku hezky, nebo leje jako z konve, neváhejte a navštivte čestlický aquapark, kde vás čekají tři paláce plné atrakcí pro děti i dospělé. Díky své rozloze 9150 m2 a nabídce 21 toboganů a skluzavek, bazénů a dalších atrakcí, se Aquapalace Praha může pyšnit titulem největší aquapark ve střední Evropě.

Pestrobarevné prázdniny

Pro letní sezonu v čestlickém aquaparku připravili zbrusu nový program ve stylu Barevného léta, který nabídne sérii dětských koncertů, zábavních vystoupení a pestrých animačních programů určených především dětem. Hlavním lákadlem je nové moderní studio dívčí skupiny Lollipopz a oblíbeného dětského dua Kája a Bambuláček.

Z bazénu rovnou do Vesmíru

Chcete se podívat do vesmíru nebo se proletět nebeskou oblohou? Pak právě na vás čeká dobrodružná jízda tobogánem Magic Tube, který spojuje vodní zábavu s virtuální realitou. Nekonečný a tajuplný vesmír tak budete mít doslova na dlani. Nevšední prožitek se skrývá také pod vodní hladinou. I zde díky unikátní podvodní VR herně požijete adrenalinovou nebeskou jízdu!

Palác pokladů s pirátskou lodí, pravým mořským vlnobitím a tyrkysovou vodou vás doslova přenese do Karibiku. Děti si pak nejvíce adrenalinu užijí na nejdelším tobogánu v České republice, který měří rekordních čtvrt kilometru, nebo na vyhlášené Divoké řece. Ti největší odvážlivci si mohou zkusit vodní trychtýř nebo strmé skluzavky.

Nechte se rozmazlovat v Paláci relaxu

Milovníci odpočinku zase mohou zavítat do rozsáhlého Saunového světa, kde na vás čeká 14 saun a prohříváren. Prostor je rozdělen na klasické finské sauny, římské lázně a venkovní část s vířivkou a ochlazovnou. V případě, že si budete chtít dopřát chvilku o samotě, můžete děti svěřit do péče místních animátorů a vybrat si z některých ozdravovacích nebo zkrášlovacích procedur včetně novinky – Peelingového baru ve Spa & Wellness.

Nabídka je opravdu pestrá a uvidíte, že je téměř nemožné během jednoho dne vyzkoušet všechna lákadla, která čestlický Aquapalace nabízí.

Více informací se dozvíte na webu www.aquapalace.cz.

You may also like...