Gurmán Harfa – první gurmánská tržnice uvnitř nákupního centra

Máte rádi dobré jídlo, které si dokážete s radostí a vášní vychutnat? Je pro vás vaření uměním a dokáže vás povznést na duši i na těle? Pak by vaší pozornosti neměla uniknout Gurmán Harfa – první gurmánská tržnice uvnitř nákupního centra. Na jednom místě zde najdete spousty krámků s dobrotami z celého světa a mnoho dalšího. Slavnostně otevřena byla ve čtvrtek 11. listopadu 2021 při příležitosti krásných 11. narozenin Galerie Harfa. Na programu byla zábavná Harfa Gurmán Show za účasti kuchařských hvězd mnoha oborů, pod záštitou Marka Raditsche, šéfkuchaře prémiové restaurace Kampa Park.

Chcete uvařit něco speciálního? Chystáte nevšední oslavu? Hledáte dárek pro někoho výjimečného? Nebo prostě jen hledáte inspiraci, třeba na dnešní večeři? Pak jste na tom pravém místě. Harfa Gurmán, v 1. patře Galerie Harfa, je prostor, kde se potkávají všechny chutě světa. Najdete zde víc než 15 obchůdků s originálním designem a nenapodobitelnou atmosférou. Nabízí prvotřídní suroviny a delikatesy ze všech koutů zeměkoule. Čeká na vás výběr toho nejlepšího z italské, řecké, japonské či indické kuchyně, ale také výrobky od českých farmářů, pekařů a vinařů. To vše na jednom místě, kde se navíc dobře parkuje a příjemně nakupuje.

Kromě nakupování je pro vás v Gurmán Harfa připraven také zajímavý program, ať už v podobě pravidelných life kuchařských Harfa Gurmán Shows, programů pro děti s gastronomickou tématikou či soutěží o zajímavé gastronomické balíčky.

První kulinářská Harfa Gurmán Show se uskutečnila ve čtvrtek 11. listopadu při příležitosti slavnostního otevření tržnice Harfa Gurmán. Atraktivním programem milovníky dobrého jídla provedla Veronika Koko Šmehlíková. Celá show byla zahájena slavnostním přestřižením pásky za účasti zástupců Galerie Harfa a předních českých kuchařů a cukrářek. A pak už všemu kralovaly výtečné pokrmy…

Na programu byly tři life kuchařské show. O přípravu degustačních menu se postaraly hvězdy české gastronomie – Ondřej Slanina, Robert Sklenář a Marek Raditsch. A na své si přišli i milovníci sladkého. Následovalo totiž slavnostní zakrojení do úžasného pětipatrového narozeninového dortu z dílny „královny cukrářek“ Markéty Krajčovičové.

Ti, kterým velká zahajovací show unikla, nemusí zoufat. Harfa Gurmán Shows budou v pravidelných intervalech pokračovat dál. A máte se na co těšit. Připraveny jsou kompletní živé show, a to od nákupu až po finální servírování. Vařit se bude výlučně z ingrediencí, které se prodávají na gurmánské tržnici. Diváci si tak ověří, že zde opravdu najdou vše pod jednou střechou. Během show poznají zdravé a moderní vaření, získají tipy na přípravu základních i prémiových surovin a dozví se i další zajímavosti.

Během show se kromě kuchařského tria ze zahájení představí i další mistři kuchyně, třeba Marek Fichtner, Mirek Kalina, Marek Šáda nebo cukráři Markéta Krajčovičová a Lukáš Skála. Každá show bude jedinečná, představí jiné suroviny i různé způsoby přípravy. U toho nesmíte chybět!

Další informace včetně termínů kuchařských show naleznete na: 

www.galerieharfa.cz a www.gurmanharfa.cz

Zdroj foto: Galerie Harfa

You may also like...