THE EMBLEM HOTEL: Pražský hotel s jedinečným konceptem a dokonalým M SPA

Na dlouhých i krátkých cestách je pohodlí tím nejdůležitějším. V The Emblem Hotel Prague však dostanete víc než jen pouhý pokoj k přespání. Lifestylový hotel vyniká unikátním designem a množstvím zážitků, které zpříjemní váš pobyt v srdci české metropole.

The Emblem Hotel vyniká konceptem, který jinde v Praze nenajdete. Komfortně zařízené, útulné pokoje a apartmány doplňuje relaxační zóna, ve které se mohou hosté společně setkávat. Právě tady se také odehrává řada kulturních akcí, přednášek a výstav, a to i ve spolupráci s předními uměleckými institucemi, jako je Rudolfinum nebo Národní galerie. Jedinečnost hotelu umocňuje vzhled interiéru laděný ve stylu art deco, který doplňuje sbírka uměleckých děl od českých i zahraničních autorů. I proto je hotel oblíbený také mezi umělci, filmaři a celebritami. Při svých cestách do České republiky jeho pohodlí využívá třeba zpěvák Lenny Kravitz nebo sestřenice Whitney Houston, zpěvačka Dionne Warwick.

Třešničkou na dortu celého konceptu jsou holistické lázně M Spa. Sauna, pára, ledová fontána a privátní vířivka na střešní terase s výhledem na Pražský hrad okouzlí každého milovníka wellness. Samozřejmostí je široká nabídka masáží a ošetření, která vám po celém dni stráveném objevováním pražských zákoutí poskytne vítané uvolnění.

VYZKOUŠEJTE V THE M SPA

Pronájem privátní terasy s jacuzzi

Pro 2 osoby na 1 hodinu s lahví Prosecca + 30minutový vstup do wellness pro 2 osoby.

3 100 Kč

Zažij Emblem!

Balíček s ubytováním v pokoji Queen Dom na 2 noci pro 2 osoby, se snídaní, degustační večeří, vstupem do wellness a pronájmem jacuzzi na 1 hodinu s lahví Prosecca.

14 750 Kč

Tělová procedura Comme La Neige

Ošetření v délce 90 minut spočívající v celkové exfoliaci těla, hřejivém hydratačním zábalu a masáži obličeje a hlavy.

2 980 Kč

Secret tip: noční pronájem jacuzzi

Včetně privátní terasy a lahve Prosecca na 1 hodinu (platí od 21:00 do půlnoci).

5 000 Kč

EMBLEM HOTEL

Platnéřská 111/19, Praha 1

www.emblemprague.com

Zdroj foto: The Emblem Hotel Prague

You may also like...