Novinkou v Babiččině zahradě je nabídka mini dezertů

Babiččina zahrada v Průhonicích u Prahy je tím nejmalebnějším restauračním podnikem u nás. Po příchodu oči ustanou na kachlových modrých kamnech. Jsou nádherné a každá dlaždička vypráví svůj vlastní příběh. Dřevěné stoly zdobí ubrusy se vzory. Díky tomu a okolním detailům má host pocit, že je na návštěvě u babičky. Po usednutí, ale ten pravý zážitek začíná. Přívětivý servis a lahodné pokrmy, které jsou báječné a chuťově plné.

Novinkou v Babiččině zahradě je nabídka mini dezertů. Babička dobře ví, že sladká tečka je nutností. Dalším moudrem v Průhonicích je, že očima se přece také jí. Když se spojily tyto dvě myšlenky vznikla sladká tečka od Babičky. „Na konci gastronomického zážitku přichází personál a nabízí na podnose nabídku čerstvých mini dezertů. Tento trend od naší milé Babičky odkoukaly lepší západní restaurace. Nebo ona od nich? Kdo ví. Každopádně prkénko plné sladkých skvostů hosty baví,“ dodává majitel Yurij Kolesnik.

Dezerty se mění dle dostupnosti surovin, ale s jistotou lze jmenovat hned několik skvostů. Znáte dezert Brambora nebo Tři mléka či Napoleona? Matcha nesmí chybět. Vizuálně zralá Hruška ukrývá cheesecake. Naprostá delikatesa hodná vysoké cukrářské. Na své si přijdou i ti, co drží bezlepkovou dietu. Pro ně je připravený úžasný Makovník. Každý si vybere, zvláště, když stojí tváří tvář možnému sladkému opojení.

Sladká tečka pod nos jedině v Babiččině zahradě. Kdo by nechtěl být sladce rozmazlovaný.

Více informací najdete nahttps://babiccinazahrada.cz/cs/uvod/

Zdroj foto: Babiččina zahrada

You may also like...