Humří speciality v restauraci La Bottega Oaks Deli Bistro

Jste milovníci vybraných mořských pochoutek a chcete si je užít v nejvyšší kvalitě i v ponurém českém listopadu? Pak doporučujeme navštívit od soboty 19. do neděle 27. listopadu restauraci La Bottega Oaks Deli Bistro v Nebřenicích, kde se budou podávat humří speciality. O týdenní luxus na talíři se postará jako vždy šéfkuchař Jan Kliment.

Humr od nepaměti patří mezi nejvyhledávanější mořské pochoutky. Kromě toho má také výživné a netučné maso, které ocení také milovníci zdravé stravy. Těšit se můžete na humří bisque s kroketou z pošírovaného humra a máslové gnocchetti, dále pak carpaccio z humra s paprikovým pyré, rajčatovou majonézu, prachem z černých oliv a smaženými kapary.

Z hlavních chodů můžete vybírat linguine se silným humřím bisquem, kandovaným zázvorem a rajčatovým tatarákem, pak ravioly plněné humřím masem, restovanými fava fazolemi, sušeným žloutkem a černými lanýži nebo gratinovanou půlkou humra s bešamelem, lanýžovým olejem, topinamburovým pyré, kaviárem a salátem z čekanky a pomeranče.

„Připravil jsem speciální menu, kde můžou hosté ochutnat například humří bisque s kroketou z pošírovaného humra a máslové gnocchetti, pak ravioly plněné humřím masem, restovanými fava fazolemi, sušeným žloutkem a černými lanýži a mnoho dalších specialit,“ říká šéfkuchař Jan Kliment z La Bottega Oaks Deli Bistro.

Delikátní humří týden si můžete vychutnat od 19. do 27. listopadu.

Restaurace La Bottega Oaks Deli Bistro sází na lokální potraviny a kuchyni založenou na čerstvosti a vysoké kvalitě. Je zde také možné v obchodě zakoupit prvotřídní italské produkty a suroviny. Jedná se o další přírůstek do známé italské sítě restaurací pod značkou La Collezione. La Bottegu Oaks Deli Bistro najdeme v Oaks Prague, které nabízí prémiové rezidenční bydlení v Nebřenicích u Prahy. Kromě rodinných domů a bytových domů z dílny předních českých i světových architektů zde najdeme i golfové hřiště s licencí PGA National.

Více na delibistro.oaksprague.cz

Zdroj foto: La Bottega Oaks Deli Bistro

You may also like...