3 důvody, proč je lepší bezpečnostní agentura s pobočkami po celé ČR

Podnikatelé a firmy s pobočkami po různých koutech ČR často řeší dilema. Má být ostraha objektů svěřena do péče více regionálních agentur, nebo je lepší, když na všechen firemní majetek po celé ČR dohlíží jedna velká bezpečnostní agentura s celorepublikovou působností?

3 důvody, proč je lepší bezpečnostní agentura s pobočkami po celé ČR

1. Stejné služby od Plzně po Ostravu

Česká bezpečnostní agentura s pobočkami po celé republice nabízí zákazníkovi komfort. Vyhovuje vám portfolio nabízených služeb? Jste spokojeni s kvalitou bezpečnostní agentury v Teplicích či Brně? Pak jistě oceníte, když při otevírání nové firemní pobočky v Praze nebo Českých Budějovicích nebudete muset zdlouhavě hledat a ověřovat kvality jiné, regionální bezpečnostní agentury. Vsadíte na jistotu, ušetříte si čas, peníze i vrásky na čele, a fyzická ostraha, elektronické zabezpečovací systémy, pult centrální ochrany, vrátnice s recepcí a ostraha objektů obecně budou fungovat tak, jak jste zvyklí ze stávajících poboček. Agentura již zná specifika vašeho byznysu a je pro ni snadné nastavit bezpečnostní pravidla i na dalších pobočkách.

Celorepubliková hlídací agentura má bohaté zkušenosti s budovami různého využití a velikosti. Strážní ví, kde jsou největší rizika, umí jim efektivně předcházet a zajistit maximální ochranu životů, zdraví i majetku.

Centrála bezpečnostní agentury shromažďuje zkušenosti ze všech poboček. Získané poznatky se při pravidelných školeních dostanou ke všem strážným: „Osvědčilo se nám, že si takto pracovníci bezpečnostní agentury vzájemně vyměňují svoje zkušenosti, vzdělávají se, a ve finále z toho těží zákazník,“ říká Pavel Mikšátko, obchodní a technický ředitel bezpečnostní agentury TOP security, která na trhu působí od roku 1992, má stovky klientů a její pole působnosti v režimu 24/7 zahrnuje i města jako Břeclav, Brno, České Budějovice, Jihlava, Klatovy, Kutná Hora, Liberec, Olomouc, Ostrava, Praha, Přerov, Příbram, Prostějov, Teplice, Uherské Hradiště nebo Zlín, a to vč. okolí. Jako zákazník máte blízko k oblastnímu řediteli, ať už podnikáte v Aši nebo Jablunkově.

3 důvody, proč je lepší bezpečnostní agentura s pobočkami po celé ČR

2. Více peněz a strážných zajišťuje stabilitu

Lokální hlídací agentura má logicky menší kapitál, méně personálu a limitované technické zázemí. Celorepublikově působící bezpečnostní agentura může více investovat do technologií i personálu. Výsledkem je ostraha objektů na míru, kdy jsou zohledněny preference zákazníka i místní okolnosti: „Je pro nás klíčové, aby fyzická ostraha a moderní elektronické zabezpečovací systémy fungovaly ve vzájemné symbióze. Každý areál je jedinečný, a proto si zakládáme na individuálním přístupu k zákazníkovi,“ vysvětluje Mikšátko. Vhodnou kombinací prostředků se minimalizují náklady, které klient musí do špičkové ostrahy objektů investovat.

Nenahraditelným plusem je velká personální základna. Pandemie covid-19 ukázala, že je třeba pamatovat i na mimořádné situace a mít „v rukávu“ dostatek profesionálních a vyškolených strážných, kteří se vzájemně zastoupí: „Zákazníka právem nezajímá, zda je pandemie nebo se vám v agentuře rozšíří střevní chřipka. Klient platí za to, že ostraha objektů bude zajištěna za každých okolností. Ve dne, v noci,“ zdůrazňuje Mikšátko z TOP security. Agentura je dle jeho slov po vzoru zahraničních partnerů řízená moderním způsobem. Zaměstnanci, vedoucí, oblastní ředitelé i vrcholový management spolu úzce spolupracují a reakce na vzniklé problémy jsou okamžité.

3 důvody, proč je lepší bezpečnostní agentura s pobočkami po celé ČR

3. Vlastní vývojové středisko a moderní elektronické zabezpečovací systémy

Renomovaná česká bezpečnostní agentura typu TOP security má vlastní vývojové středisko. V něm testuje a zavádí do praxe nové technologie i poznatky získané nejen z více než 14 poboček po ČR, ale také od zahraničních partnerů. Výsledkem je, že na váš objekt dohlíží nejen vysoce proškolená a průběžně vzdělávaná fyzická ostraha, ale také nejmodernější elektronické zabezpečovací systémy (EZS). Ať už jde o vrátnici a přístupové systémy (+ biometrické systémy), facility management, pult centrální ochrany (PCO), kamerové systémy (CCTV) s funkcí počítání osob, rozpoznání obličeje nebo přečtení SPZ, speciální bezpečnostní rámy nebo drony. Ostraha objektů je díky tomu vysoce efektivní.

Zdroj foto: Topsecurity.cz

You may also like...