Otevřete dveře novým zážitkům: Pomůže praktická přenosná plotýnka Gorenje

Venku je konečně krásně a to je ten pravý čas, abyste dali vale svým čtyřem stěnám. Otevřete dokořán své chaty a chalupy, vydejte se na cesty, připravte na léto i terasy. K letní pohodě patří v našich končinách neodmyslitelně gril. Skvěle ho doplní praktická přenosná plotýnka, na níž připravíte vše od polévky přes přílohu až po jídlo z jednoho hrnce. A to i v kempu, pokud v sobě máte cestovatelskou duši.

Kdo říká, že je pobyt na venkově nebo v kempu nepohodlný? A že je potřeba se při jídle uskromňovat a vařit jen jednoduchá jídla? Ani omylem!

Na chatu, terasu i během kempování při cestách za zážitky se hodí přenosný indukční vařič, který pohodlně sbalíte a na místě připojíte na běžný rozvod 230 V.

Stejně jako vestavná indukční deska funguje na principu elektromagnetické indukce. Teplo vzniká pouze v místě kontaktu s nádobím, takže je indukční vařič velmi úsporný. Na rozdíl od vaření na plynu nebo klasické sálavé desce totiž nedochází ke zbytečným tepelným ztrátám. Když dovaříte, plotýnka velmi rychle vychladne, a proto je navíc vaření na indukčním vařiči bezpečné – pro okolí i pro nenechavé dětské prstíky.

SE TO“ uvaří

Chcete, aby se naplnilo oblíbené rčení, které určitě doma často slýcháte, totiž, „ono se to“ uvaří? A hlavně, aby bylo vaření přesné, a přitom se obešlo bez neustálé pozornosti? Pak si pořiďte ultratenký a lehký indukční vařič Gorenje ICE2000SP s výškou pouhých 45 mm a hmotností něco málo přes 2 kg. Připravíte na něm spolehlivě a s vynikajícími výsledky jakékoliv jídlo. Už nebudete muset hlídat, jestli voda s bramborami skutečně ještě stále vře, nebo jestli se vám naopak nepřipaluje chilli con carne. Stejně snadno také ohřejete jídlo z minulého dne. Plotýnka „se“ postará.

Pomocí jednoduchého displeje s praktickým posuvníkem můžete nastavit osm stupňů výkonu s požadovanou přesnou teplotou 60, 80, 120, 150, 180, 200, 220 a 240 °C. Dobu vaření jde nastavit až na 180 minut. Po uplynutí času se varná deska sama vypne a zazní alarm.

Pečlivě navržená přenosná indukční varná deska má elegantně zaoblené linie a ultratenký design. Může být umístěna kdekoli – v malé kuchyni nebo jakékoli jiné místnosti. Skvělou službu odvede také při kempování nebo pikniku na terase. Stojí 2199 Kč.

https://cz.gorenje.com

Zdroj foto: Gorenje

You may also like...