Osvěžte se během slunečných dnů ledovými kávovými specialitami ve Starbucks

Pokud si neumíte představit den bez své oblíbené kávy a zároveň za slunečného počasí nemáte chuť na horký nápoj, určitě vyzkoušejte ledové kávové alternativy v kavárnách Starbucks. Ať už jste fanouškem klasiky bez mléka a cukru, preferujete latte nebo cappuccino či dáváte přednost experimentování, z široké letní nabídky ledových kávových nápojů si určitě vyberete.

Jednou z nejoblíbenějších letních káv se během uplynulých let stalo jednoznačně Cold Brew. Za studena louhovaná káva je specifická svojí výraznou chutí a vysokým obsahem kofeinu. Během horkých dní je tak ideální náhradou za klasiku v podobě espresso kávy nebo Americana. Pro ty, kteří preferují kávu s mlékem, je dostupné také ve verzi Cold Brew Latte, a pokud rádi experimentujete, nemůžete vynechat limitovanou nabídku Salted Caramel Cream Cold Brew. Tento hit minulého léta je oslazen nádechem vanilky a doplněn bohatou smetanovou pěnou s příchutí slaného karamelu.

Všechny kávové fanoušky určitě potěší také Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso – jemná káva Blonde Roast zkombinovaná s ovesným nápojem a protřepaná s ledem a sirupem z hnědého cukru, která vytváří unikátní chuťový profil. Tento nápoj je navíc vhodný pro vegany a doplňuje tak bohatou nabídku nápojů, dezertů a sendvičů na rostlinné bázi v kavárnách Starbucks v České republice.

Tak co, našli jste favorita, který vás osvěží během letošního léta?

Zdroj foto: Starbucks

You may also like...