Letní tip na cesty: Kapesní hra roku se jmenuje Papírové moře

Nejzajímavější a nejatraktivnější kapesní hra roku – taková, kterou byste si neměli nechat ujít.

S velkou radostí firma Mindok uvádí na náš trh karetní hru Papírové moře. Navrhli ji Bruno Cathala & Théo Rivi?re a představuje nádherné umění mistrů ve skládání origami od Luciena Derainna a Pierra-Yvese Gallarda. Díla vycházejí z prastarého umění skládání papíru, jež se z Japonska rozšířilo do celého světa.

Každý jejich výtvor z papíru je tématicky zaměřen na moře – odtud název – od krabů a mořských panen až po majáky a lodě. Tvůrci se inspirovali skutečnými origami a zapojili je do hry. Na fotografiích lícových stran karet se tak objevují ohromující skořepinové modely japonské legendy origami Tomoko Fuse.

Můžete se těšit na zábavnou karetní hru s fotografiemi mořského světa v podání unikátních origami, která byla vytvořena speciálně pro hru Papírové moře. Jedná se vlastně o umělecké dílo plné zábavy o malé velikosti. Složte si svůj mořský svět.

V této hře se snažíte získat co nejvíce bodů sbíráním a hraním sad karet. Můžete si vybrat, zda si ponecháte karty v ruce, abyste na konci kola skórovali a také můžete hrát sady se speciálními efekty. Jakmile dosáhnete konečné hodnoty 7 bodů pro dané kolo, můžete okamžitě zastavit hru, nebo můžete každému povolit 1 kolo navíc. Pokud uděláte to druhé a přesto skončíte s nejvíce body, vyděláte ještě více!

Hra trvá 30 minut a je pro 2 až 4 hráče od 8 let. Je rychlá a nemá složitá pravidla. Doporučená prodejní cena je 299 Kč.

Jakkoli může být design nekonvenční, origami představuje dokonalý umělecký styl pro karetní hru. Návrháři hry dokázali vytvořit rafinovaně komplexní kreaci ze základních symbolů, které spojují karetní hru s kolekcí úkolů se zajímavým zvratem mezi rizikem a odměnou. Nejlepší na hře je její velikost a hlavně cena.

Vejde se do kapsy, a přitom ji neprotrhne.

Více informací naleznete na www.mindok.cz.

Zdroj foto a video: MINDOK

You may also like...