Halloween ve Starbucks ovládne limitované Ghost Pumpkin Frappuccino

Ani letos Starbucks® nezapomíná na nejstrašidelnější svátek v roce. Seznamte se se strašidelným dvojčetem Pumpkin Spice – Ghost Pumpkin Frappuccino® Blended Beverage. Jeho jedinečnou chuť kandované dýně skvěle doplňuje šedý přízračný vzhled, který vás dokonale naladí na Halloweena. Pospěšte si, v kavárnách Starbucks® bude totiž dostupné jen během omezeného období.

Halloween ve Starbucks ovládne limitované Ghost Pumpkin Frappuccino

Halloweenské Ghost Pumpkin Frappuccino® vás překvapí pikantní chutí koření na dýňový koláč, doplněného o jemné tóny kandované dýně. Tato sladká krémová pochoutka je navíc posypaná krystaly stříbrného cukru a rozhodně potěší všechny fanoušky ikonického Pumpkin Spice Latte.

V kavárnách Starbucks® bude strašidelná novinka dostupná jen od 27. října do 3. listopadu nebo do vyprodání zásob.

Prostřednictvím služby Wolt si ji však všichni nedočkavci budou moci objednat již 27. října.

O letošním Halloweenu se zaměřte na udržitelnost s naším opakovaně použitelným Cold Cupem Bling Glow In The Dark se znovupoužitelným brčkem. Tato jedinečná halloweenská sklenice se zajímavou texturou navíc jasně svítí ve tmě! Pokud hledáte něco extra strašidelného, je pro vás ideální volbou Cold Cup s Kitty Ears, ozdobený černýma kočičíma ušima. Nezapomeňte, že pokud si svůj nápoj necháte v kavárnách Starbucks® připravit do vlastní znovupoužitelné sklenice, tumbleru nebo cold-cupu, nejen že ochráníte přírodu, ale navíc získáte slevu 10 korun.

Zdroj foto: Starbucks

You may also like...