Chystáte se vyrazit na dovolenou autem? Půjčte si prostorný střešní box

Nenecháte si ujít žádnou příležitost, abyste mohli vyrazit na poznávací dovolenou se svou rodinou? Milujete turistiku, kempování, lyžování nebo třeba cyklistiku? Ať tak, či onak, v každém případě musíte do svého vozu nacpat hromadu potřeb pro všechny členy domácnosti. Jak na to snadno a levně?

Chystáte se vyrazit na dovolenou autem? Půjčte si prostorný střešní box

Neutrácejte za předražené vybavení

Také si vždy při společném balení na dovolenou říkáte, kde se vzala tak ohromná hromada oblečení, sportovního náčiní i celé řady „životně důležitých“ zbytečností? V takovém případě opravdu nemusíte přemýšlet o větším autě, stejně jako není nutné utrácet za vlastní nosiče nebo úložné boxy.

V dnešní době velmi šikovných služeb je mnohem lepší volbou ověřená půjčovna střešních boxů, nosičů kol/lyží i přívěsných vozíků. Za několik málo stovek korun si zajistíte potřebné rozšíření úložného prostoru, ať už taháte cokoliv.

Chystáte se vyrazit na dovolenou autem? Půjčte si prostorný střešní box

Bezpočet možností pro každé auto

V tomto ohledu si zákazníci chválí například výběr oblíbené společnosti Půjčovna Duch. Tato pražská firma vám v mžiku a bez zbytečného papírování půjčí střešní boxy, různé druhy nosičů, přívěsné vozíky, a dokonce i sněhové řetězy a další vychytávky.

Daní odborníci vám přitom poradí s výběrem ideální pomůcky, zdarma ji namontují a poté ukážou, jak ji správně používat.

Kolik vlastně takové zapůjčení stojí? Budete překvapeni! Velký střešní box THULE vychází přibližně na 240 Kč na den / nosič kol na tažné zařízení stojí okolo 200 Kč na den / běžný střešní box okolo 100 Kč na den. Čím více dní budete daný produkt používat, tím levněji každý den vyjde.

Nevychází to přece jen o mnohem lépe, než kdybyste kvůli jedné dovolené kupovali vlastní dodatečné vybavení automobilu? Mrkněte se na webové stránky pod odkazem na začátku článku a projděte si pestrou nabídku sami.

Zdroj foto: Pujcovna-duch.cz

You may also like...