Partnerství BMW Group Česká republika a PGA National Czech Republic OAKS Prague pokračuje i pro letošní rok

BMW Group Česká republika pokračuje v partnerství s golfovým hřištěm PGA National Czech Republic OAKS Prague, které již počtvrté získalo ocenění nejlepší golfové hřiště od prestižní World Golf Awards, a je jediné s licencí PGA u nás.

BMW Group Česká republika pokračuje v partnerství s golfovým hřištěm PGA National Czech Republic OAKS Prague, které již počtvrté získalo ocenění nejlepší golfové hřiště od prestižní World Golf Awards, a je jediné s licencí PGA u nás. Hráči golfu se mohou v rámci partnerství PGA National Czech Republic OAKS Prague zaregistrovat na testovací jízdy vybraných vozů BMW.

Mimo testovací jízdy se členové mohou těšit například na speciální ceny pro účastníky turnaje nebo možnost účastnit se mezinárodních akcích BMW spojených s golfem. Zároveň je pro zákazníky BMW připraveno zvýhodněné zkušební členství. V letošní sezóně budou moci hosté OAKS Prague nově využít AC nabíjení od Skupiny ČEZ a nabít si svůj automobil během návštěvy. 

„Jsme rádi, že partnerství BMW a OAKS Prague pokračuje i pro letošní rok. OAKS Prague spojuje sport s hodnotami, které jsou pro BMW důležité, tedy udržitelnost a šetrný přístup k přírodě. Na základě velmi pozitivní zpětné vazby od zákazníků s partnerstvím pokračujeme i v letošní sezóně. V září se navíc v OAKS uskuteční BMW National Golf Cup,“ uvedl Maciej Galant, generální ředitel BMW Group Česká republika.

Zdroj foto: PGA National Czech Republic OAKS Prague, BMW Group Česká republika

You may also like...