7 luxusních hotelů, které by neměli ujít vaší pozornosti

Máte chuť dopřát si opravdový luxus?

Nechte se alespoň jednou za rok hýčkat a okouzlit pohodlím a luxusem v některém z prestižních a tradičních hotelů. Dopřejte si o dovolené to nejlepší a vyberte si luxusní hotel s krásnými pokoji, špičkovými službami a výtečnou restaurací. Místo vám drží jak přepychové wellness hotely, tak zámky a moderní apartmány po celé České republice. Vybrali jsme 7 luxusních hotelů u nás, které určitě stojí za návštěvu.

1. Savoy hotel

Již od roku 1881 je hotel Savoy synonymem luxusního ubytování a péče o hosty. Objevte pohádkové Krkonoše v její nejlepší možné podobě. Ideální poloha v centru Špindlerova Mlýna vás bude bavit stejně tak, jako každý z 37-mi pokojů, z nichž nejoblíbenější jsou pokoje s balkony, které Vás propojí s vůní hor a mají ten nejkrásnější výhled na centrum města. O Vaše chuťové pohárky se skvěle postarají šéfkuchař v SAVOYA restaurant & lounge a šéf barman v Hennessy Baru

2. Augustiniánský dům

Nechte se unášet na vlnách relaxace a odpočinku  v rodinném  čtyřhvězdičkovém hotelu superior, který nabízí 25 pokojů v moderním designu, včetně  apartmá Leoše Janáčka, prestižní restauraci Symfonie s nabídkou zážitkové gastronomie, moderní wellness & spa centrum, konferenční sál s kapacitou 50 míst, Wi-Fi, hlídané parkoviště a sportovní areál LuhaPark. Nedílnou součástí hotelu je kaple Panny Marie. Jednoduše řečeno, vše co si jen můžete přát pro příjemně strávený pobyt v nádherném lázeňském městě Luhačovice.

3. Trans World Hotel Savannah

Hotel Savannah se nachází v těsné blízkosti středověkého města Znojma na jižní Moravě. Hotel Savannah je nově vybudovaný mezinárodní hotel, poskytující řadu výjimečných služeb. Nabízí nejen komfortní ubytování, k dispozici je také například nejmodernější vysokokapacitní kongresové centrum nebo restaurace s delikátní a vytříbenou kuchyní & Lobby barem. Ochuzeni nebudete ani o špičkové Wellness & Spa centrum, zahrnující plavecký bazén, saunu, páru, fitness, masáže a kosmetiku.

4. Wellness & Spa Hotel Villa Memories

Český boutique hotel Villa Memories se nachází na jihovýchodě Moravy v nádherné zvlněné krajině Hostýnských vrchů nedaleko krajského města Zlína, pohoří Bílých Karpat a Beskyd. Ve Ville obklopené lesy naleznete oázu klidu a odpočinete si od shonu velkoměsta. K vyrovnání vaší vnitřní energie přispěje i pobyt ve vyhřívaném bazénu s protiproudem a vlnami. Slastné chvíle vás čekají také v bylinkové sauně nebo při speciální koupeli, kterou pro vás personál Villy Memories rád připraví. 

5. Hotel Bellevue Český Krumlov

Hotel Bellevue Český Krumlov se nachází v samotném centru městské památkové zóny. Najdete spoustu důvodů, proč hotel navštívit.  V první řadě je hotel znám svou jedinečnou atmosférou, kterou doplňují vysoce nadstandardní služby. Díky tomu je Bellevue ideálním místem pro pořádání celého množství aktivit. Velkou výhodou je přidružená Gourmet Restaurace Le Jardin, která se se svou zážitkovou gastronomií může směle poměřovat s nejlepšími pražskými podniky. Pokud si chcete dopřát chvilku relaxace, utéct od každodenního stresu a nějakou dobu nechat čas jen tak plynout, můžete navštívit během vašeho pobytu hotelovou saunu nebo se uvolnit pod rukama zkušených masérů.

6. Antonie Hotel

Antonie je velmi komorní a poklidný luxusní wellness hotel ve Frýdlantu, v Jizerských horách, s pouhými 23 pokoji a velkorysou architektonickou koncepcí, která i při plné obsazenosti nabízí každému hostu pocit velkého prostorového komfortu, klidu. Design hotelu je zcela nezaměnitelný. Jedná se o moderní novostavbu s velmi čistým a přesto fantazií oplývajícím designem. Antonie je hotelem pro skutečnou relaxaci každého hosta právě i díky zcela mimořádně koncipovanému a exkluzivně vybavenému rozsáhlému wellness centru, které vzniklo tzv. na zelené louce, a bylo již od prvních výkresů plánováno jako velkorysé lázeňsky koncipované místo relaxace spojené zejména s účinky vody, tepla, klidu a masáží.

7. Luxury Spa & Wellness Hotel Prezident

Čtyřhvězdičkový hotel se nachází v malebném centru Karlových Varů pouze 100 metrů od Vřídla. Jedná se o nově vystavěný hotel, jehož cílem je spokojenost klientů nejen díky luxusnímu ubytování, ale i gastronomickému zážitku či prvotřídní lázeňské péči. Díky výborné poloze hotelu se v rámci svého volného času můžete vydat poznávat kulturu, městské památky a procházet se na čerstvém vzduchu. Hotel nabízí komfortní pokoje více kategorií ve kterých můžete relaxovat a načerpávat nové síly, ale také nerušeně pracovat.

Pobyty si můžete prohlédnout a pohodlně objednat na spa.cz.

You may also like...