Soutěž o vouchery do Bageterie Boulevard
Tři z vás mají možnost vyhrát vouchery na Slavnostní HUSU do Bageterie Boulevard.
Ochutnat můžete nová limitovaná edice s nádechem slavnostní zimní hostiny, navíc v neotřelém slovenském podání. Menu Specialité du Chef HUSA právě odstartovalo v Bageterii Boulevard a připravil ho nikdo jiný než známý šéfkuchař Marcel Ihnačák. Pokud tedy toužíte po rychlém, ale skutečném gastronomickém zážitku s puncem výjimečnosti, skočte si na dva plátky křupavého chleba, které v sobě skrývají pečenou husičku, dýňové chutney, dresink s bílou ostružinou a samozřejmě nechybí ani typický slovenský sýr oštěpek a lístky špenátu.
Soutěžní otázka:
Ve kterém městě se 18.12. otevírá nová pobočka Bageterie Boulevard?
a) Trutnov
b) Teplice
c) Chomutov
Nápovědu naleznete na webu www.bb.cz.
Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: HOTELHOUSE – Bageterie Boulevard. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 150, 250 a 350, tyto maily od nás obdrží výhru.
Soutěž trvá od 16. 12. – 22. 12. 2019.
Slavnostní HUSA právě přiletěla do Bageterie Boulevard jako specialita konce roku
Přichází nová limitovaná edice s nádechem slavnostní zimní hostiny, navíc v neotřelém slovenském podání. Menu Specialité du Chef HUSA právě odstartovalo v Bageterii Boulevard a připravil ho nikdo jiný než známý šéfkuchař Marcel Ihnačák. Pokud tedy toužíte po rychlém, ale skutečném gastronomickém zážitku s puncem výjimečnosti, skočte si na dva plátky křupavého chleba, které v sobě skrývají pečenou husičku, dýňové chutney, dresink s bílou ostružinou a samozřejmě nechybí ani typický slovenský sýr oštěpek a lístky špenátu.
Letošní advent rozhodně nepřinese na naše talíře jen každoroční klasiku v podobě kapra, ale také delikátně vyladěnou limitovanou edici od Bageterie Boulevard. Ta vsadila na slavnostní pokrm v podobě pečené HUSY, v našich krajích velmi oblíbenou, ovšem v originální kombinaci s typickými slovenskými surovinami. Pečenou husu tak doplňuje tradiční sýr oštěpek, který je ale i u nás velmi populární. Jedná se o horský sýr, jenž se původně vyráběl “odštípnutím” od sladkého sýra. Při celém výrobním postupu oštěpku je pak důležité jeho uložení do dřevěné formy, kde se nechává odstát a následně se máčí ve slaném nálevu, díky němuž získává svoji nezaměnitelnou chuť. Zimní syté a vydatné chutě pak u HUSY dále doplňuje nasládlé chutney z dýně s růžovým pepřem a dresink s exotickou bílou ostružinou.
HUSA z Bageterie Boulevard je časově omezená nabídka, proto pokud si chcete užít tu pravou zimní atmosféru, vydejte se do nejbližší bageterie co nejdříve. Limitovanou edici si navíc můžete vychutnat i v kombinaci s některým z typických zimních Hot drinků, jako je Jablečné brandy, Zázvorový čaj nebo Kokosové Latté.
Více se o Bageterii Boulevard a jejich novinkách se dozvíte na webu www.bb.cz.