Form Factory uvádí nový koncept zdravého životního stylu – #HealthFactory

Form Factory představuje projekt #HealthFactory, který startuje již v září 2020!

  • Plně přizpůsobené služby a obsah s ohledem prevenci nejčastějších civilizačních chorob
  • Proměna vnímání fitness světa směrem k podpoře zdraví
  • Celoroční projekt podpořený speciálními skupinovými lekcemi, doprovodnými službami a komunikací
  • Projekt bude podpořen speciálním logem

Společnost Form Factory spouští od září 2020 nový koncept založený na kompletním přístupu ke zdraví z pohledu fitness aktivit v rámci vlastní sítě patnácti fitness a wellness klubů. Kluby jsou plně vybaveny prakticky pro libovolný typ cvičení – ať již díky kardio zónám, plně vybaveným posilovnám, funkčním a crossfit zónám, bazénům nebo rozsáhlým programům skupinových cvičení včetně zdravotních lekcí a programů Les Mills.  

Nový koncept #HealthFactory přináší nový pohled na fitness jako místo, které není dávno již jen o posilování, ale orientuje se na zdravý životní styl – pro Form Factory je to taková komplexní továrna na zdraví. Vychází z nejčastějších civilizačních chorob, které mají významný dopad na lidské zdraví. Jedná se především o stres, obezitu, oslabenou imunitu, syndrom vyhoření, kardiovaskulární choroby, problémy spojené se sedavým zaměstnáním a řadu dalších chorob, u kterých může aktivní pohyb nebo speciální cvičení pomoci při jejich prevenci nebo významném zmírnění jejich průběhu.

Nový přístup k fitness od Form Factory se každý měsíc zaměří na předcházení jedné z civilizačních chorob. K tomu bude vždy upraven program skupinových lekcí, který se rozšíří o speciální a zdravotní cvičení. Součástí programu každého měsíce budou také odborné workshopy, speciální on-line obsah, videa a podpora profesionálních trenérů Form Factory. Součástí nového projektu #HealthFactory je také spuštění vlastní online platformy, která v sobě integruje knihovnu nejrůznějších typů cvičení, on-line streaming z lekcí a další obsah například z oblasti zdravého stravování nebo trendů ze světa fitness.

„Fitness již dávno není jen o posilování, ale mění se především vnímání fitness směrem k ideálnímu prostředí pro podporu celkového zdraví. Naším záměrem je více propojit aktivní pohyb s celkovou fyzickou i psychickou kondicí a celostním přístupem k modernímu životnímu stylu. Chceme našim návštěvníkům a široké veřejnosti otevřít cestu ke zlepšení fyzického a tím i psychického zdraví v rámci našich fitness klubů, proto jsme se rozhodli věnovat každý měsíc jiné civilizačních chorobě a upravit naše programy tak, abychom podpořili prevenci a kvalitu života,“ uvádí Štefan Blahovec, Country Manager ve společnosti Form Factory.

Rozšířené aktivity v klubech Form Factory dostanou jasné označení, že patří do konceptu Health. Své vlastní logo budou mít speciální skupinové lekce a doplňkové služby včetně tématické komunikace. Prvním tématem bude již v září problematika zdraví ve spojitosti se sedavým zaměstnáním „Office Balance“.

Více informací na www.formfactory.cz

You may also like...