Soutěž o výběr českých cereálních tyčinek Fit

Fit Smoothie i další tyčinky z rodiny Fit můžete vyhrát v naší předvánoční soutěži. Podaří se vám najít správnou odpověď na soutěžní otázku?

Soutěžní otázka:

Jakou povzbuzující složku obsahují nejnovější příchutě tyčinky Fit Smoothie?

a) zelený ječmen

b) kofein

c) skořici

Nápovědu a další informace naleznete na www.tycinkafit.cz.

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: HOTELHOUSE – Tyčinky Fit. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 50, 150, 250, 350 a 450, tyto e-maily od nás obdrží výhru v podobě balíčků Fit Smoothie i další tyčinky z rodiny Fit.

Soutěž trvá od 14.12. – 19.12. 2021.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Fit-Smoothie-3-840x840.jpg.

VÁNOCE VE FORMĚ S FIT SMOOTHIE

ZKUSTE ŠTĚSTÍ V SOUTĚŽI O VÝBĚR ČESKÝCH CEREÁLNÍCH TYČINEK FIT

Každý rok je to před Vánoci stejné – maratón úklidu, pečení, nákupů a balení dárků. Navíc dohánění pracovních restů ještě před koncem roku. Cestou do práce i z práce tma, doprovázená lezavou zimou, k tomu bacily útočící ze všech stran. Prostě nápor na organismus, a to z hlediska psychického i fyzického.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Fit-Smothie-840x840.jpg.

Pojďte to letos udělat jinak, zkuste si i v náročném programu vyšetřit chvilku pro sebe. Nezapomínejte na aktivní odpočinek a vyvážený jídelníček s kvalitními základními surovinami. A jako odměnu si dopřejte zdravé mlsání – třeba v podobě tyčinky Fit Smoothie od českého výrobce ÚSOVSKO FOOD Klopina, která přináší kvalitu na náš trh již krásných 30 let.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je BER085_FIT_01_v02_D_Logo-FIT_RGB_150dpi-840x594.jpg.

Fit Smoothie je nejen chutným pamlskem, ale i kvalitní svačinou. Je vyrobena pouze z přírodních surovin, je přirozeně bezlepková a má vysoký podíl vlákniny. Ta blahodárně působí na trávení, což ve stresovém období jistě oceníte. Díky svému složení je tyčinka skvělou zásobárnou postupně se uvolňující energie, a to se bude před Vánoci hodit!

Další informace naleznete na www.tycinkafit.cz.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je BER085_FIT_01_v02_D_Logo-FIT_RGB_150dpi-840x594.jpg.
Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je Usovsko_logo-760x840.jpg.

You may also like...