Do Česka míří první hotel ibis Styles pod vlajkou hotelového giganta Accor

Přední hotelová skupina Accor rozšiřuje svoje portfolio ve střední Evropě. Se společností JR Managment – Hotel uzavřela skupina franšízovou dohodu o prvním hotelu ibis Styles v České republice. Hotel otevře v Rožnově pod Radhoštěm a první hosty přivítá v prosinci 2023.

Společnost Accor dále posiluje a rozšiřuje své portfolio ve střední Evropě. Se společností JR Management – Hotel, s.r.o. podepsala franšízovou smlouvu na rebranding stávajícího hotelu Relax v Rožnově pod Radhoštěm, který bude v prosinci 2023 otevřen pod značkou Ibis Styles.

Jediný hotel této značky v Česku nabídne 88 pokojů, restauraci s venkovní terasou, kavárnu a bar, 4 konferenční sály s celkovou kapacitou 350 účastníků, fitness centrum, vnitřní a venkovní bazén, wellness centrum včetně sauny, masáží, vodoléčby a elektroléčby, sportovní zařízení jako minigolf, tenisové kurty, bowling, stolní tenis a dětské hřiště.

Střední Evropa je pro společnost Accor jedním z důležitých trhů, na kterém v příštích letech přibude řada hotelů i značek v různých destinacích. Jednou z nich je Rožnov pod Radhoštěm, město v České republice na hranici Zlínského a Moravskoslezského kraje, obklopené Beskydami, oblastí bohatou na přírodní krásy a s turistickými atrakcemi pod širým nebem. Budoucí hotel se díky svému rozsáhlému zázemí zaměří také na firemní potřeby řady společností sídlící v této oblasti.

Tato značka je po celém světě známá tím, že poskytuje nezapomenutelné zážitky díky jedinečné atmosféře a designu. Pod značkou ibis Styles dnes funguje více než 550 hotelů, z nichž každý má svůj hravý a poutavý styl inspirovaný jedinečným tématem. Také v budoucím ibis Styles Hotel Relax Rožnov pod Radhoštěm si budou hosté moci vychutnat jedinečný příběh vyprávěný napříč celým hotelem.

Jsme rádi, že můžeme značku ibis Styles Accor představit na místním trhu a otevřít první hotel ibis Styles v České republice právě v Rožnově pod Radhoštěm. Jsme šťastní a hrdí na to, že můžeme být partnerem společnosti JR Management – Hotel na této cestě za nezapomenutelnými zážitky a příběhy,“ říká Frank Reul – viceprezident společnosti Accor pro rozvoj ve východní Evropě a Balkánu.

Rožnov pod Radhoštěm je velmi dobře známý Valašským muzeem v přírodě, nejstarším a největším muzeem svého druhu ve střední Evropě, které vystavuje sbírky staveb a artefaktů pod širým nebem. Moravská tradiční hudba představuje část evropské hudební kultury spjaté s moravským regionem České republiky. Město se také nachází v blízkosti hory Radhošť – nejnavštěvovanější hory v zemi, která nabízí mnoho příležitostí pro lyžování, cykloturistiku i pěší turistiku. Jsme vděčni za důvěru, kterou nám dala skupina Accor, když společně s námi zahájila tento projekt pod značkou ibis Styles,“ dodává Pavel Maléř, jednatel společnosti JR Management – Hotel, s.r.o.

Jedinečné hotely s kreativním stylem

ibis Styles je rychle rostoucí ekonomická značka společnosti Accor, která hostům nabízí zážitek založený na kreativním a zábavném designu. Tato stylová a povznášející atmosféra vyzývá hosty k objevování světa ukrytého v každém hotelu této značky. Značka nabízí také zvláštní vybavení pro děti, díky čemuž je skvělou volbou pro rodiče a rodiny. Každý hotel ibis Styles je jedinečný a jeho design odkazuje na tradici, historii a kulturu místa, ve kterém se nachází.

Zdroj foto: Accor

You may also like...