Ledové novinky přicházejí do kaváren Starbucks

Do kaváren Starbucks zavítalo několik osvěžujících novinek. Vychutnejte si nové ledové nápoje, které díky spojení kávového řemesla našich baristů a unikátní kombinaci chutí přinášejí jedinečný zážitek. Sezónní novinky jsou v českých kavárnách Starbucks dostupné od 8. března.

Všechny kávové fanoušky určitě potěší dvě ledové novinky Iced Shaken Oat Espresso. Jemná káva Blonde Roast ve spojení s ovesným nápojem, protřepaná s ledem a sirupem z hnědého cukru, vytváří unikátní chuťový profil Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso. Tento nápoj je navíc stoprocentně veganský a doplňuje tak bohatou nabídku nápojů, dezertů a sendvičů na rostlinné bázi v kavárnách Starbucks. Pokud máte rádi chuť bílé čokolády, určitě ochutnejte verzi Iced White Mocha Oat Shaken Espresso, která v sobě kromě kávy Blonde Roast a ovesného nápoje ukrývá také bílý mocha sirup. Obě varianty Iced Shaken Oat Espresso jsou charakteristické svou ledovou, lehkou chutí s odvážným a komplexním závěrem.

Pokud patříte mezi fajnšmekry a rádi si vychutnáte jedinečný zážitek z kávy, určitě zavítejte do kavárny Starbucks Reserve na pražském Jungmannově náměstí a ochutnejte nápoje z řady Nitro Cold Brew. Nitro Cold Brew připravujeme ze speciální směsi kávy, která se louhuje ve studené vodě více než 20 hodin, naplněná dusíkem se čepuje a vytváří tak unikátní lávový efekt. Káva je typická svojí hladkou, lehkou texturou a sametovou vrstvou pěny. Tuto jedinečnou kávu si nyní navíc můžete vychutnat ve verzi Brown Sugar Nitro Cold Brew se sirupem z hnědého cukru.

Pokud preferujete domácí přípravu kávy, určitě ochutnejte novou směs zrnkové kávy Siren’s Blend. Tuto směs jsme se rozhodli pojmenovat po siréně, symbolizující společnost Starbucks, na počest všem ženám pracujícím v kavárenském průmyslu. Šťavnatá citrusová a čokoládová směs Siren’s Blend kombinuje kávu z východní Afriky a Latinské Ameriky a výborně chutná s kandovaným ovocem a mléčnou čokoládou. Členové věrnostního klubu Starbucks Rewards dostanou při nákupu směsi Siren’s Blend 20 bonusových hvězd navíc.

Kromě nápojů a kávy se do nabídky kaváren Starbucks vrátily také oblíbené dezerty a sendviče. Sladkou tečku ke kávě si můžete vychutnat například v podobě broskvového cheesecaku s křehkým piškotovým základem a plátky broskví politých želé. Pokud preferujete osvěžující citrusové tóny, určitě vás potěší nadýchaný citrónový muffin s cukrovou drobenkou. Pro gurmány zařazuje Starbucks do nabídky i Cr?me Br?lée Donut s vanilkovo-karamelovou náplní, vanilkovou polevou a drobenkou s kakaovo-karamelovými kousky. Bohatou veganskou nabídku doplní i křehký pomerančový croissant plněný pomerančovou marmeládou a ozdobený granulovaným cukrem. Kromě něj najdete ve veganské nabídce také oblíbený jablečný koláč či veganské sendviče.

Sezónní novinky jsou v českých kavárnách Starbucks dostupné od 8. března.

Své oblíbené nápoje Starbucks včetně novinek si můžete nechat doručit pohodlně až k vašim dveřím prostřednictvím Starbucks Delivers. Ať už jste doma, nebo v práci, oblíbené kávové osvěžení, dezerty nebo sendviče z nabídky Starbucks si můžete snadno objednat prostřednictvím služeb Wolt, Bolt Food nebo Dámejídlo.cz.

Zdroj foto: Starbucks

You may also like...