Užijte si léto s ikonickými nápoji Frappuccino ze Starbucks

Frappuccino® Blended Beverage je neodmyslitelnou součástí letní nabídky Starbucks. Ani letošní rok nebude výjimkou. Ikonický nápoj v několika variacích potěší nejen milovníky kávy a fanoušky oblíbené klasiky, ale i objevitele nových chutí, a to díky dvěma limitovaným novinkám –  Banana Split Frappuccino® a Passionfruit Raspberry Frappuccino®.

Nové letní Banana Split Frappuccino® potěší všechny fanoušky Starbucks klasiky. Chutně vrstveným tónům karamelizovaného banánového sirupu, čokolády a kávy dává korunu šlehačka s čokoládovou polevou, což je zkrátka neodolatelná kombinace. Pokud dáváte přednost exotice, určitě ochutnejte i druhou novinku – Passionfruit Raspberry Frappuccino®. Jeho vrstvy, ozdobené šlehačkou a ovocným posypem, v sobě  skrývají unikátní chuť marakuji s vanilkovou smetanou a sladkými malinami. Frappuccino® novinky jsou letos ve Starbucks jednoduše neodolatelné.

Potrpíte-li si spíše na klasiku, i letos najdete ve všech kavárnách Starbucks v Česku oblíbené Frappuccino stálice – kávové Coffee Frappuccino®, rafinované Caramel Frappuccino®, kombinaci jahod a smetany ve Strawberries & Cream Frappuccino®, klasické Chocolate Cream Frappuccino®, lahodné Vanilla Cream Frappuccino® a ikonické spojení sušenek a šlehačky v Java Chip Frappuccino®. Tyto nápoje jsou dokonalým chladivým požitkem pro slunečná letní odpoledne.

Pro kávové labužníky, kteří si ke své oblíbené horké nebo ledové kávě rádi dopřejí i něco sladkého, přináší letní nabídka Starbucks i nové dezerty. Nový borůvkový cheesecake v sobě skrývá křehký korpus, tvarohovou náplň a osvěžující borůvky.

Pro všechny, kteří preferují rostlinné produkty, obohatily kavárny Starbucks nabídku o svěží citronovo-malinový muffin s náplní a posypem. Užijte si léto naplno se Starbucks!

Zdroj foto: Starbucks

You may also like...