Surf’n‘turf na Terase U Prince

Jsou novinky, které se uchytí jednorázově a další se těší dlouhé oblibě a po letech slaví svůj come back. Toto platí v módě ale i gastronomii. Surf and turf neboli Surf’n’turf se objevilo v roce 1962 v Americe. Hlavní jídlo kombinující mořské plody a červené maso. Sinusoida oblíbenosti a zapomnění plyne staletími. Právě v této době zažívá svůj velký návrat.

Terasa U Prince je ikonou pražského gastronomického nebe. Jedna z nejvýše postavených restaurací v historickém centru Prahy vyniká svým jedinečným výhledem na Staroměstské náměstí. Lepší výhled v celém městě není. Kuchyni vede šéfkuchař Lukáš Vácha, a právě on se se svým týmem rozhodl zařadit do nabídky trendy Surf’n’turf. „Humr je u nás signature. Hosté cíleně chodí na humra a výhled. V závěsu je bezpochyby naše Josper grill nabídka s bohatým výběrem prvotřídních mas. Spojili jsme tedy 2 nejoblíbenější položky našeho menu a rázem je tady dokonalý Surf’n’turf,“ dodává šéfkuchař Lukáš Vácha.

Talíř plný delikates je určený pro 2 osoby. Ideálně na partnerský oběd či večeři. Cena Surf’n’turf na Terase U Prince činí 1999 Kč a na talíři host najde celého humra a steak. Spojení, které doplňuje výhled, udělá z obyčejné chvíle událost.

https://www.terasauprince.com

Zdroj foto: Terase U Prince

You may also like...