La Bodeguita del Medio: Každý den živá hudba, tanec, zpěv, báječné drinky a nevšední gastronomie

La Bodeguita del Medio je dle nestranných hodnocení jedním z nejlepších podniků v Praze, kde to žije. Každý den živá hudba, tanec, zpěv, báječné drinky a úžasná gastronomie, která se zaměřuje na mezinárodní kuchyni, jenž vévodí steaky a ryby.

Kubánský podnik, který má pobočky po celém světě, vznikl, kde jinde než v Havaně. Pražská Bodeguita je symbolem dobré zábavy už přes dvě desetiletí.

Schází se zde umělci ze všech branží. Kdo se chce dobře najíst, dát si nejlepší Mojito v Praze, zatančit si v rytmu latinské hudby, zavítá právě sem.

La Bodeguita del Medio přes poledne ve všední dny nabízí polední nabídku a pozor od pondělí do pátku jsou HAPPY HOURS, vždy od 15h do 18h. Tento čas patří vždy jednomu drinku za 99 Kč. Pondělí ve znamení Daiquiri originál, úterý s oblíbeným Mojitem, středa s osvěžující Caipirinhou, čtvrtek s vášnivou Margaritou, pátek s opojným Cuba Libre, sobota s fenoménem Gin Tonic a neděle s hravým Aperol Spritzem. Další důvody, proč se stavit v Bodeguitě v Kaprově ulici.

Zábava tam totiž není jen večer, ale celý den!

Více informací na www.labodeguitadelmedio.cz/cz/

Zdroj foto: La Bodeguita del Medio

You may also like...