Ubytování se psem v Praze. Férový přístup i cena

Hledáte hotel v Praze, který se postará o vás i o vaše domácí mazlíčky? Nejezděte někam, kde chlupáče přetrpí se zatnutými zuby. Raději zavítejte do hotelu, který je uvítá s otevřenou náručí. Víme kam! A přidáme i pár tipů na místa v okolí, která stojí za to prozkoumat.

Hotel Golf ubytuje vás i vašeho chlupatého parťáka

Sehnat slušný hotel, kde vás nechají ubytovat s domácím mazlíčkem, není nic jednoduchého. Když přijde na lámání chleba, často dokonce musíte platit odlišné částky za malá a velká plemena. Hotel Golf nabízí ubytování pro pejsky, kočky a další chlupaté kamarády.

  • Ubytování se psy vás vyjde jen o 500 Kč/noc navíc. Částka je jednotná pro všechny rasy.
  • Nabízí speciální vybavení pro psy.
  • Okolí hotelu Golf je klidné a plné zeleně, ideální k procházkám.
  • Chlupáči mohou na letní terasu i do restaurace (mimo dobu snídaní).

A co všechno pro vašeho pejska personál připraví? Pelíšek univerzální velikosti, misku a pamlsek na přivítanou. Abyste se tu cítili jako doma nejen vy, ale i váš spolucestovatel.

Chcete cestovat s kočkou, křečkem nebo snad fretkou? Ani tito parťáci neradi zůstávají doma sami. A když vám je nemá kdo pohlídat, není nic jednoduššího, než je vzít do Prahy s sebou. Kontaktujte recepci Hotelu Golf a domluvte se s nimi.

Proč se ubytovat v Hotelu Golf

Ubytuje se zde každý. Najdete tu pokoje pro jednotlivce, páry i apartmány pro rodiny s malými nebo většími dětmi. Apartmány mají kapacitu až 5 osob. Navíc hotel nabízí i bezbariérové ubytování pro vozíčkáře.

Blízko do centra dění. Do centra města se z ubytování dostanete za 15 minut jízdy tramvají, která staví přímo u hotelu na stejnojmenné zastávce „Hotel Golf“. Do městské hromadné dopravy můžete i s pejskem, ale musí být na vodítku a mít nasazený košík. Malá plemena lze přepravovat v boxu či v tašce.

Dobré jídlo a pití. V Hotelu Golf najdete jak restauraci, tak vlastní Lobby bar. K tomu navíc patří letní terasa a zimní zahrada s výhledem do okolí. Menu se skládá z české i mezinárodní kuchyně a pochutnají si tu i vybíravé děti.

Je tu klid. Hotel Gold se nachází v klidné lokalitě Prahy 5 nedaleko přírodního parku Košíře-Motol. V okolí najdete nejen přírodní, ale i historické památky, stejně jako sportoviště a koupaliště (i přírodní).

Odpočinete si. Potřebujete restart? Vyzkoušejte hotelové wellness nebo fitness. O váš odpočinek se postarají masérky. Zajděte si na thajské, švédské či sportovní procedury. Nebo si zarelaxujte v infrasauně a hydromasážní vaně. Vedle ubytovacího zařízení se nachází golfové hřiště a jeden z nejstarších golfových klubů v České republice. Na přání je možné vyjednat, abyste si zahráli.

Praha 5 je ideální na venčení a procházky

Jak si užít s pejskem tu nejlepší dovolenou? V Praze je spousta krásných míst, která jen čekají na to, až je společně prozkoumáte. Spoustu z nich najdete právě v okolí Hotelu Golf.

  • Tak například park Košíře-Motol, který protíná hned několik turistických cest. A až se unavíte, odpočinete si u jednoho z jezírek nebo pod střechou altánu.
  • Na celodenní výlet doporučujeme Divokou Šárku. Ocitnete se tu v úplně jiném světě. Bohatá vegetace a skály jsou úžasně fotogenické.
  • Park Ladronka je ideální na venčení a dlouhé procházky. Najdete tu také restauraci, kde se můžete občerstvit.

Další tipy, kam stojí za to vyrazit za přírodou, najdete na blogu Hotelu Golf v článku 7 tipů, kam vyrazit se psem v Praze na výlet. Jak už jsme zmínili, není problém se městskou hromadnou dopravou přepravovat i s domácími mazlíčky. Jen jim musíte koupit jízdenku a vhodně je zabezpečit.

Přejeme vám krásný pobyt v Praze – ať se tu líbí vám i vašemu čtyřnohému parťákovi. Zkuste naše tipy na ubytování a výlety. Spokojenost je zaručena.

Zdroj obrázků: Vladimir_Vinogradov / Shutterstock.com, Pixabaycom

You may also like...