The Bistro v Londýnské ulici v Praze představuje: Tapas s nádechem podzimu

Znáte The Bistro v Londýnské ulici v Praze? Jedinečné místo, kde jídlo zažijete i prožijete. Není to o chodech, ale o tapas porcích, který si člověk zvolí dle aktuální nálady. Sklenička a jedny smažené krevety s japonskou majonézou, proč ne? Nebo sklenička a chuťový průžeř celého světa? Vše je v The Bistro možné.

Novinkou podzimu je set 3 mezze. Které by to mohly být? Tipujme dle sezónnosti. Červená řepa nesmí chybět. Podzimní surovina, která zaslouží každou sezónnu posouvat. Je natolik různorodá a chuťově plná. Co takhle skvěle zbarvené a vítečné pesto z červené řepy? Nic zajímavějšího a barevnějšího z tuzemských surovin nikde neochutnáte. Další je hummus z podzimní dýně. Tato pochutina k chladnému období patří a svou barvou rozzáří i ten nejpochmurnější den.

Aby nabídka byla opravdu mezinárodní je tady i řecká klasika. Vytříbené tzaziki s přívlastem autentické.„Ctíme roční období, suroviny, chutě, náladu, poznatky. To vše každou sezónu smísíme a vzniká nový směr. Letos se ubíráme klasice s něuvěřitelně intenzivním drivem. Chceme ukázat, že jistoty jsou důležité a svět je současně obrovský. Chutí, surovin a nápadů je hodně, ale podzim 2022 je jen jeden, pojďme ho intezivně prožít a nelitovat ani jediného dne,“ říká majitel a tvůrčí osobnost Yurij Kolesnik.

Kuchyně, servis, mentalita celého podniku je důležitá. Spojení tohoto všecho vytváří z každé návštěvy intenzivní zážitek, který přetrvá dlouho. Zajít do divadla znamená jako zajít do skvělého podniku. The Bistro je divadlem v Londýnské ulici, které nemá konkurenci. Navíc gastornomické představení se stalo oblíbenou inscenací žen. Velikost tapas, lokalita a široká nabídka vín jsou tomu jasnými důvody.

The Bistro

Londýnská 315/72

Praha 2

https://www.bistrolondynska.cz/home/

Zdroj foto: The Bistro

You may also like...