Přichází nový Bohemian Absint 1917, vznikl ve spolupráci s Martinem Žufánkem

Po úspěšném Bohemian Ginu, který byl na trh uveden v minulém roce, vznikl pod rukama lihovarníka a pravdoláskaře Martina Žufánka další skvost. Představujeme vám nápoj bohémů Bohemian Absint 1917. Na zdraví!

Nechte se přenést do úžasně voňavého a chutného Bohemian světa. Premier Wines & Spirits ve spolupráci s kořenářem a paličem Martinem Žufánkem uvádí na trh limitovanou edici bylinného destilátu Bohemian Absint 1917. V loňském roce společně představili Bohemian Gin, který se těší velkému úspěchu, stejně tak jako letošní novinka Bohemian Gin makový. Tentokrát Martin Žufánek stvořil Bohemian Absint, který v sobě kombinuje moravskou vínovici a svatou trojici bylinek absintu. Vše je inspirováno českou recepturou z roku 1917 z Dobrušky.

Bohemian Absint 1917 je na trhu v limitované edici 1917 kusů jedinečných porcelánových lahví, které byly ručně vyrobeny v jedné z nejstarších porcelánek v Čechách – Thun 1794. Design lahve je opět bohémsky jedinečný a nechybí ani Žufánkův vlastnoruční podpis.

A jak vzniká takový absint?

Základem bohémského absintu je vínovice z moravských hroznů, kterou kořenář z kraje žítkovských bohyň obohatil o svatou bylinkovou trojici absintu. To vše navíc doplnil lesními plody a dalším kořením, a tak vzniklo srdce Bohemian Absintu 1917. Koření, bylinky a lesní plody se pod pečlivým dohledem mistra paliče a kořenáře macerovaly několik desítek hodin. Základ absintu se pro dokonalý výsledek ředil velmi šetrně upravenou demineralizovanou vodou na 65 % alkoholu, protože při této síle nejlépe vyniknou esence všech ingrediencí. Pro perfektní zážitek doporučujeme Bohemian Absint 1917 degustovat v poměru 1:4 s vodou.

Bohemian Absint 1917 koupíte na stránkách www.1er.cz za cenu 1917 Kč.

You may also like...