Nechte se zlákat podzimními krásami Prahy. A vyzkoušejte The Emblem Hotel Prague

Podzim není jen příležitostí spatřit Prahu plnou zlatavých odstínů, ale i možností vychutnat si hlavní město mimo turistickou sezónu. Procházky téměř prázdnými uličkami nebo návštěva nejkrásnějších historických památek se bez zástupů lidí stanou příjemným a poklidným zážitkem. V tomto období navíc Praha nabízí také celou řadu kulturních událostí, jimiž můžete vyplnit sychravé podzimní dny.

Pokud pečlivě přemýšlíte o programu svého výletu, nezapomeňte stejnou vahou uvažovat o místě, kde se ubytujete. Po náročném dni určitě oceníte místo, na němž se budete cítit jako doma. Pro všechny milovníky komfortu je jako stvořený The Emblem Hotel Prague, jenž vás na první pohled uchvátí svým dokonalým umístěním. Naleznete ho v samém srdci staré Prahy, jen kousek od orloje a dalších významných památek. Samotné interiéry hotelu jsou zařízeny moderně, ve stylu art deco, který vašemu pobytu vetkne uměleckou atmosféru. Tu doplňují také díla českých a zahraničních autorů zdobící společné prostory, ale i samotné hotelové pokoje a apartmány.

Pravý odpočinek pak naleznete v hotelových lázních The M Spa. Sauna, pára, Kneippův chodník, relaxační místnost, ale i střešní terasa s privátní vířivkou pro dvě osoby a nádherným výhledem na Pražský hrad bude třešničkou na dortu celého vašeho výletu. A abyste si z Prahy odvezli také gurmánský zážitek, hotel pro vás přichystal výtečnou snídani podávanou formou a la carte.

EMBLEM HOTEL

Platnéřská 111/19, Praha 1

www.emblemprague.com

Zdroj foto: The Emblem Hotel Prague

You may also like...