Restaurace La Veranda připravila Valentýnské menu par excellence plné afrodiziakálních surovin

Restaurace La Veranda rok, co rok již dvacet let připravuje valentýnské menu a letos tomu není jinak. Každoroční jistota na to nejlepší, co hlavní město nabízí. Neotřelé kombinace, které vždy překvapí, avšak vždy je citelná hlavní chuťová linka. Kvalitní suroviny, profesionální servis a přívětivé až domácí prostředí uprostřed centra Prahy.

Letos si La Veranda připravila valentýnské menu par excellence plné afrodiziakálních surovin. Menu začíná Amouse bouche, pak následuje předkrm ve dvou variantách. Ústřice, salsa s pomerančem a rajčaty nebo Kalamáry, citrónová majonéza a černý česnek. Je na každém, který afrodiziakální pokrm zvolí. Polévka plná chutí nese název Celerový krém s lanýži a foie gras. Je natolik báječná, že slova u stolu na chvilku dojdou.

Hlavní chod je opět ve dvojím provedení. Host si volí mezi mořem a souší. Neboli na menu je Chobotnice, fenykl, brambor, chorizo či Hovězí rib eye steak s máslem cafe de paris, bramborový fondant, jus. Sladká romantická tečka v obsazení výjimečné Čokoládové pěny, pekanových ořechů a jahodové coulis.

Dokonalý zážitek ve dvou zaručen. Žádné rozpaky či zklamání. La Veranda je vintage restaurace, která roste každým měsícem, dnem či minutou. Její vývoj je nádherné sledovat. Užijte si svátek zamilovaných v podniku, kde se emoce servírují společně s výtečnými pokrmy.

Cena valentýnského menu na osobu 1950 Kč.

Kontakt:

La Veranda

Elišky Krásnohorské 10/2

Praha 1 – Josefov

www.laveranda.cz

Zdroj foto: La Veranda

You may also like...