Svátek zamilovaných luxusně v restauraci Deer v Michalské ulici

Restaurace Deer v Michalské ulici je jedinečná. Vytříbený servis, povznášející pokrmy dělají z obyčejného setkání unikátní událost. Svátek zamilovaných není výjimkou.

Úchvatný zážitek zaručen. Stačí si udělat včas rezervaci a pak se nechat unášet chutěmi v podobě degustačního menu, které klasicky začíná předkrmem v podobě Tuňákového tataki, bílku, koriandrového gelu, cukrového hrášku, růžové nakládané kedlubny, sezamu a toustu. Hlavní chod nabízí hned dvě možnosti gastronomického zážitku. Záleží na každém, zda-li si vybere Filet z mořského vlka s bramborovým pyré s vanilkou, bazalkovou omáčkou a prachem z červené řepy či zvolí Váleček z telecí pečeně s glazovaným brzlíkem, gratinovaným bramborem, špenátovým pyré a mladou karotkou. Jako mezi chod je chladivý Pomerančový sorbet s Cointreau. Po něm následuje zlatá sladká tečka. Co takhle láska na dlani v podobě Srdce, malinové coulis, želé z karamelu a ostružinového kaviáru. Lze zvoliti jednotlivé chody, avšak nutno podotknout, že degustační menu je za zvýhodněnou cenu.

Jistota kvalitního gastronomického zážitku na jednom z nejromantičtějších míst historické Prahy. Svátek zamilovaných luxusně jedině v restauraci Deer.

Cena menu: 999 Kč

Nabídka platná: 10.-15.2.2023

Restaurace Deer

Michalská 19,

Praha 1

https://deerprague.com

Zdroj foto: Restaurace Deer

You may also like...