Gordon‘s uvádí: Nový nealkoholický Gordon‘s Alcohol Free 0.0 %

Patříte mezi milovníky míchaných drinků, ale rádi si občas dáte s přáteli i skleničku něčeho nealkoholického, ale nechcete dělat kompromisy? Máme pro vás dobrou zprávu! Značka Gordon´s spouští prodej nového nealkoholického ginu, který vás potěší svou skvěle vybalancovanou jalovcovou chutí, která byla přímo stvořená pro míchané drinky typu gin s tonikem. Zkrátka 100 % Gordon´ s, 0 % alkoholu.

Značka Gordon´ s se neustále snaží svým spotřebitelům nabízet širokou paletu produktů pro různé příležitosti. Nově vyvinula nealkoholický gin pro ty, kteří si rádi dají skleničku dobrého ginu, ale sem tam se nebrání ani kvalitnímu nealkoholickému nápoji. Nový nealkoholický Gordon´ s vás potěší ve chvílích, kdy se rozhodnete vynechat alkohol, ale i tak máte chuť si dát s přáteli skleničku něčeho opravdu dobrého.

Víte, jak takový nealkoholický gin vzniká? Na výrobě nového nealkoholického ginu se podílel tým odborníků na inovace, kteří spojili své dlouholeté zkušenosti s historickými znalostmi v oblasti destilace ginu, aby vytvořili autentický nealkoholický zážitek. Během výroby Gordon´ s 0.0 % se nejprve vyberou stejné rostlinné látky, které obsahuje i klasický Gordon´s London Dry Gin. Ty jsou poté jednotlivě ponořeny do vody, zahřívány a destilovány, načež jsou odborně smíchány dohromady tak, aby chuťově odpovídaly charakteristické chuti Gordon´ s London Dry Gin. Celý výrobní proces je přitom přísně tajen a jeho přesný postup zná jen pár lidí na světě.

A na co se můžete těšit? Nový Gordon´ s 0.0 % Alcohol Free se vyrábí z těch nejlepších destilovaných rostlinných ingrediencí, které znáte už z klasického ginu Gordon´ s London Dry Gin. I nealkoholická verze vás potěší svým odvážným jalovcovým charakterem, který je ginům od Gordon´s vlastní. Nealkoholický gin je skvělou bezalkoholovou variantou k vašemu milovanému míchanému drinku gin & tonic – chutně a bez kompromisů.

Kromě nulového obsahu alkoholu vás potěší i to, že jedna porce Gordon´s 0.0 % obsahuje pouze 24 kalorií! Vychutnejte si tento výjimečný nealkoholický gin Gordon´ s 0.0 % Alcohol Free v ikonickém drinku gin & tonic. Stačí, když do skleničky s ledem nalijete 50 ml Gordon´ s 0.0 %, přilijete váš oblíbený tonic a ozdobíte měsíčkem čerstvé limetky.

Ve společnosti Gordon´ sse snažíme našim spotřebitelům poskytovat stále nové produkty, které budou si budou moci vychutnávat při všech možných příležitostech. Myslíme si, že lidé by se neměli ochuzovat o zážitek nebo chuť jen proto, že si vyberou nealkoholický nápoj. Proto jsme se rozhodli vytvořit Gordon´s 0.0 %, který nabízí lahodnou chuť i v situacích, kdy se spotřebitelé rozhodnout nepít alkohol. Na vývoji nového nealkoholického ginu jsme neúnavně pracovali tak dlouho, než se nám podařilo vyrobit autentický a charakteristický chuťový profil, který naši spotřebitelé oceňují u našeho klasického ginu Gordon´ s London Dry Gin. Věříme, že si tento nealkoholický gin naši spotřebitelé oblíbí a budou si ho s oblibou vychutnávat při různých příležitostech,“ dodává Nicolas Wyckaert, Head of Marketing Gordon´ s.

Gordon´ s 0.0 % Alcohol Free

Nový nealkoholický gin od Gordon´ s je jako stvořený pro večery, kdy máte chuť na kvalitní gin, ale zároveň byste si rádi dali něco nealkoholického. Gordon´ s 0.0 % Alcohol Free nabízí dokonale vybalancovanou jalovcovou chuť bez kompromisů. Vychutnejte si ho s přáteli třeba v oblíbeném drinku gin & tonic. Stačí, když do skleničky s ledem nalijete 50 ml Gordon´s 0.0 %, přilijete váš oblíbený tonic a ozdobíte měsíčkem čerstvé limetky.

Objem: 0,7l

Obsah: 0%

Doporučená cena: 430 Kč

K dostání již nyní www.bartidashop.cz a od května v Hypermarketech Albert.

Aktivace značky proběhne pomocí on-trade aktivit, sociálních médií a spolupráce s influencery.

Zdroj foto: Gordon´ s

You may also like...