Vykročte v novém roce na zelenou s výbornými variacemi ovesného latte ve Starbucks

Výborné variace ovesného latte můžete vychutnat na všech pobočkách Starbucks.

Vykročte v novém roce na zelenou s výbornými variacemi ovesného latte ve Starbucks

Začátek nového roku je vždy plný očekávání,  plánovaných změn a nových výzev. Bez ohledu na to, jak velké jsou vaše plány, lednové novinky ve Starbucks do nich určitě zapadnou. Lahodné ovesné nápoje jsou zpět a vrací se také oblíbené Caramelised Macadamia Oat Latte, letos navíc společně s novinkou v podobě Almond Biscotti Oat Latte. Vstupte do nového roku udržitelně s rostlinnými alternativami.

Začátek roku se ve Starbucks opět ponese v duchu rostlinné nabídky na podporu veganského ledna neboli Veganuary. Starbucks dlouhodobě nabízí širokou škálu rostlinných alternativ mléka v podobě ovesných, sójových, mandlových a kokosových nápojů, které jsou navíc zdarma dostupné ve všech pobočkách. Svůj drink si letos od 9. do 31. ledna můžete vychutnat i s lahodným rostlinným našlehaný krémem, který je skvělou nemléčnou alternativou klasické šlehačky.

Užijte si nové veganské ovesné menu

Pro začátek určitě vyzkoušejte novinku Almond Biscotti Oat Latte, ve které se skrývá bohatá chuť biscotti a tóny mandlí. Dohromady tvoří dokonalou kombinaci s ovesným nápojem a doplňují chuť Starbucks® Signature Espresso Roast, tmavě praženého espressa s bohatým  ořechovým chuťovým profilem. To vše navíc ozdobené drcenými sušenkami. Nápoj si samozřejmě můžete upravit podle sebe – třeba s vaší oblíbenou alternativou mléka. A pokud máte chuť na něco chladnějšího, proč nezkusit ledovou variantu?

Pro ty, kteří preferují známé chutě, je opět v nabídce hit loňského roku – Caramelised Macadamia Oat Latte, které v sobě ukrývá jemné tóny makadamiového ořechu a karamelu, doplněné posypem karamelizované makadamové chuti. V kombinaci se sametovou alternativou ovesného mléka a Starbucks® Signature Espresso Roast představuje tento nápoj dokonalý doušek, který vám zpříjemní první měsíc nového roku.

Vykročte v novém roce na zelenou s výbornými variacemi ovesného latte ve Starbucks

Lahodné „Veganuary“ ve Starbucks

Mléčné alternativy a ovesná latte nejsou jedinými rostlinnými hvězdami v kavárnách Starbucks. Veganské speciality najdete také mezi snacky, které zasytí bez pocitu těžkosti. Pokud dáváte přednost slaným dobrotám, určitě ochutnejte sendvič vyrobený z oblíbených lokálních produktů Lunter s uzeným tofu, sušenými rajčaty, rajčatovým pestem, rostlinnou majonézou a rukolou. Nebo vyzkoušejte Panzanella salát s veggie nudličkami, rajčaty a olivami. Pro milovníky sladkého je v nabídce lahodná veganská novinka – pistáciový koláč s mangem. Koláč na sušenkovém základu s pistáciovým korpusem a mangovou náplní je tou nejlepší odměnou během těžkých prvních pracovních dnů v roce.

Až příště zavítáte do Starbucks, neváhejte vyzkoušet něco nového! Nechte si svůj oblíbený nápoj připravit s jednou z rostlinných alternativ, doplňte jej veganským sendvičem a užívejte si skvělou chuť i lehkost rostlinné kuchyně.

Zdroj foto: Starbucks

You may also like...