Starbucks v centru Prahy: Letní ledové nápoje a nový merch pro vaše osvěžení na cestách

Léto je v plném proudu a Starbucks vám přináší osvěžující řadu ledových nápojů, které jsou ideálním společníkem pro horké dny. Navíc je tu nový merch, díky kterému budete mít své oblíbené nápoje vždy po ruce. A to i na cestách za nezapomenutelnými letními zážitky.

Starbucks v centru Prahy: Letní ledové nápoje a nový merch pro vaše osvěžení na cestách

Užívat si letní ledové nápoje naplno můžete v lokalitě Pražských Příkop, kde naleznete hned 10 poboček kaváren Starbucks.

Přijďte ochutnat esenci léta Starbucks neboli oblíbené Refresha® Drinky, které vás příjemně osvěží a dodají energii. Pro ty, kteří mají rádi klasiku, je tu neodolatelné Cold Brew – nápoj, který nikdy neomrzí. Pokud preferujete jemnější varianty, vyzkoušejte Cold Brew Latte.

Milovníci Caff? Latte si pochutnají také na ledové verzi. Ve Starbucks si navíc můžete nechat připravit nápoj přesně tak, jak ho máte rádi – přidáním oblíbené příchutě, výběrem jedné z nemléčných alternativ bez příplatku nebo přidáním jedné ze čtyř nových krémových studených pěn s příchutí sušenek, matcha, jahod nebo lahodného créme brulée, a vytvořit tak nejlepší letní remix kávové klasiky. 

Nový merch od Starbucks zahrnuje stylové tumblery, cestovní hrnky. Znovupoužitelné kelímky a další doplňky, které vám umožní si vaše oblíbené nápoje vychutnat kdykoliv a kdekoliv. Navíc tím pomáháte snižovat spotřebu jednorázových obalů a přispíváte k ochraně životního prostředí. Jako bonus díky tomu ještě ušetříte 10 Kč z ceny nápoje!

Přijďte do Starbucks a užijte si léto s ledovými nápoji a novým merchem.

Přijďte si do Starbucksu užít léto s ledovými nápoji a novým zbožím.

Seznam poboček STARBUCKS v lokalitě Pražské Příkopy:

Starbucks Palladium

Starbucks Palladium kiosek

Starbucks Florentinum

Starbucks Václavské náměstí

Starbucks Václavské náměstí u koně

Starbucks Staroměstské náměstí

Starbucks O´clock Staroměstské náměstí

Starbucks Jungmannovo náměstí

Starbucks Quadrio

Starbucks Spálená

Zdroj foto: Starbucks

You may also like...