Soutěž o balíček produktů Linteo

Tři z vás mají možnost vyhrát balíček produktů na cesty od značky Linteo.

Balíček obsahuje: vlhčené ubrousky pro denní potřebu,
vlhčené ubrousky pro denní potřebu Refresh, vlhčené ubrousky pro denní potřebu Deo sport, vlhčené ubrousky odličovací, vlhčené ubrousky intimní, vlhčený toaletní papír, bavlněné kapesníky Premium

Soutěžní otázka:

Kolik produktových řad nabízí značka Linteo?

a) tři řady

b) čtyři řady

c) pět řad

Nápovědu naleznete na webu www.linteo.cz.

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: HOTELHOUSE – Linteo. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 150, 300 a 450, tyto maily od nás obdrží výhru.

Soutěž trvá od 12. 8. – 18. 8. 2019.

Soutěž byla ukončena a výherci byli kontaktováni e-mailem.

Vlhčené ubrousky Linteo pro denní potřebu Refresh, 10ks

Vlhčené ubrousky Linteo pro denní potřebu Refresh, pro okamžitý pocit čistoty a zajištění hygieny kdykoliv a kdekoliv. S okurkou, citronovou silicí a panthenolem. Kombinace okurka a citron pleť osvěží, panthenol ji zklidní.

Vlhčené ubrousky Linteo pro denní potřebu, 15ks

Vlhčené ubrousky Linteo pro denní potřebu 15 kusů jsou vhodné na cestování. S těmito ubrousky máte pocit čistoty a jistotu hygieny kdykoli a kdekoli. Dermatologické testování vám navíc zaručuje kvalitu a bezpečnost výrobku.

Vlhčené ubrousky obsahují extrakt z aloe vera, který působí příznivě na zklidnění pokožky a alantoin pro zjemnění pokožky.

Vlhčené ubrousky Linteo pro denní potřebu Deo sport, 10ks

Vlhčené ubrousky Linteo pro denní potřebu Deo sport, pro zajištění hygieny kdykoliv a kdekoliv. S ionty stříbra a panthenolem. Díky obsahu deodoračních složek navozují pocit čisté a suché pokožky.

Vlhčené ubrousky Linteo odličovací, vyživující 25ks

Vlhčené ubrousky Linteo odličovací, vyživující 25 kusů jsou určeny pro snadné odlíčení pleti. Odstraňují make-up i voděodolnou řasenku. Ubrousky obsahují extrakt z heřmánku a aloe vera pro zklidnění pokožky a jemné čistící mléko pro zjemnění pokožky.

Vlhčené ubrousky Linteo intimní, 10ks

Vlhčené ubrousky Linteo intimní jsou určené k intimní hygieně. Nedráždí, poskytují pocit čistoty a svěžesti. Jsou vhodné při cestování, po pohlavním styku, během menstruace, obsahují výtažek z aloe vera a heřmánku, které hojí a zklidňují.

Vlhčený toaletní papír Linteo s kyselinou mléčnou, 60ks

Vlhčený toaletní papír Linteo s kyselinou mléčnou je speciálně navržen pro denní hygienu a péči o intimní oblasti. Díky obsahu kyseliny mléčné udržuje vyvážené pH v intimních oblastech. Obsahuje panthenol, zklidňuje a hydratuje. Aloe vera přispívá k péči o citlivou pokožku.

Poskytne Vám pocit čistoty a svěžesti jak doma, tak i na cestách. Velmi jemný a zároveň pevný materiál je rozložitelný a splachovatelný.

Bavlněné kapesníky Linteo Premium, 1-vrstvé

Jemné bílé bavlněné kapesníky Linteo Premium vám poskytnou luxusní maximální jemnost, měkkost a pevnost, mají mnohostranné využití – k odličování, hygieně. Pokud je zapomenete v kapse a vyperete, nezanechají žmolky. Tyto bavlněné kapesníčky jsou vyrobeny z dermatologicky testované 100% přírodní bavlny.

Více informací a kompletní řady výrobků naleznete na www.linteo.cz.

You may also like...