Soutěž o výrobky Linteo

Tři z vás mají možnost vyhrát výrobky od značky Linteo.

Balíček obsahuje vlhčený toaletní papír dubová kůra, odličovací aloe, bavlněné kapesníky, vlhčené ubrousky deo sport a vatové polštářky.

Soutěžní otázka:

Kolik produktových řad nabízí značka Linteo?

a) tři řady

b) čtyři řady

c) pět řad

Nápovědu naleznete na webu www.linteo.cz.

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: HOTELHOUSE – Linteo. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 150, 300 a 450, tyto maily od nás obdrží výhru.

Soutěž trvá od 18. 5. – 24. 5. 2020.

Vatové polštářky Linteo Premium

Dvojí úprava povrchů a odborné zpracování vláken. Zajišťují maximální absorpční schopnost, pevnost a profesionální odlíčení obličeje, krku i dekoltu.

Bavlněné kapesníky Linteo Premium

Jemné bílé bavlněné kapesníky Linteo Premium vám poskytnou luxusní maximální jemnost, měkkost a pevnost, mají mnohostranné využití – k odličování, hygieně. Pokud je zapomenete v kapse a vyperete, nezanechají žmolky.

Tyto bavlněné kapesníčky jsou vyrobeny z dermatologicky testované 100% přírodní bavlny.

Vlhčené ubrousky Linteo pro denní potřebu Deo sport

Vlhčené ubrousky Linteo pro denní potřebu Deo sport, pro zajištění hygieny kdykoliv a kdekoliv. S ionty stříbra a panthenolem. Díky obsahu deodoračních složek navozují pocit čisté a suché pokožky.

Vlhčený toaletní papír Linteo s extraktem z dubové kůry

Vlhčený toaletní papír s extraktem z dubové kůry se užívá po použití či místo toaletního papíru pro pocit čistoty a svěžesti a pro kvalitnější hygienu.

Obsahuje extrakt z heřmánku a panthenol, který hydratuje a zklidňuje.

You may also like...