Hodnocení kaváren | La Boheme Café

V rámci naší mediální skupiny HMG jsme si pro vás připravili sérii článků, v nichž s vámi sdílíme, kde jsme za vás vyzkoušeli nejlepší kavárny nejen v Praze, ale i po celé ČR.

Kavárna La Boh?me Café

Kavárna La Boheme Café se nachází na pražských Vinohradech přesně uprostřed mezi náměstím Jiřího z Poděbrad a náměstím Míru. Podnik, který původně vznikl jako prostor pro ochutnávku a výběr prodávané kávy, se pyšní vlastní pražírnou i velkoobchodem. Kavárna vznikla až později na opakovaná přání návštěvníků. Seženete zde nejenom horký šálek kávy, ale také zrnka či doplňky na přípravu kávy.

Vyzkoušeli jsme za vás

Název kavárny: La Boheme Café

Adresa: Sázavská 32, Praha 2

Otevírací doba: po–pá 8:00–21:00 hod., so–ne 9:00–21:00 hod.

Webové stránky: www.labohemecafe.cz

Možnost rezervace: ano

Dostupná nabídka: Výběr z několika druhů kávy, domácí limonáda i výborný humus. V kavárně naleznete několik druhů dortů, koláčů, či něco slaného k zakousnutí.

Počet míst k sezení (odhadovaný): 60

Káva s sebou: ano

Speciální nabídky: ne

Family friendly: ano

Office friendly: ano

Hodnocení (1–10): 9

* poznámka k hodnocení – 1 nejhorší, 10 nejlepší

Poznámky k hodnocení:

Filtr připravený z kávy Bolivia Severino Vizcarra byl vynikající. Kavárna má vlastní kávu, kterou prodává i ostatním podnikům. Všechny ochutnané produkty byly skvěle připraveny.

Účet:

Za dvě osoby (1x filtr, 1x čaj, 2x domácí limonáda, 2x dezert) jsme zaplatili 475 Kč. Menší svačina (1x arabský humus se sušenými rajčaty, zeleninou a opečeným toastem, 1x croissant s pestem, rajčaty, rukolou a mozzarellou) nás vyšla na 255 Kč.

Závěr:

Kavárna je naprosto originální a má své „stylové kouzlo“. Když vejdete, „uhrane“ vás svým prostředím, vůní kávy i lehkým hlukem návštěvníků. Obsluha je zde velmi vstřícná a ochotná. Veškeré jídlo a dezerty, které jsme ochutnali, byly moc dobré a čerstvé. Proto návštěvu všem můžeme jen doporučit.

Navíc je kavárna La Boh?me Café vhodná pro všechny. Ať už chodíte pít kávu s notebookem, kočárkem, nebo jen relaxovat u nejnovější knihy, z tohoto podniku vás určitě nevyhodí.

Další hodnocení těch nejlepších kaváren naleznete na www.NejlepsiKavarny.cz.

You may also like...