Dynybyl uvádí na trh nový jalovcový gin s příchutí bezinky

Po úspěchu Dynybylu Violet se společnost STOCK Plzeň-Božkov, pod kterou spadá právě český Dynybyl, rozhodla potěšit své zákazníky novou svěží a oblíbenou příchutí bezinky. Znáte příběh tradiční prvorepublikové likérky Dynybyl? Podívejte se s námi i do historie na to, jak se začal prvotřídní gin vyrábět.

Nový gin s bezinkovou příchutí vznikl za použití prvotřídních surovin, které mu propůjčují charakteristickou chuť hořkého jalovce s jemnými tóny svěží bezinky. Vyzkoušejte nový gin Dynybyl Bezinka a namíchejte si osvěžující letní drinky ke grilovačce nebo posezení s přáteli. Zaručeným tipem v kombinaci s tonicem Schweppes a pořádnou porcí ledu vás nikdy nezklame!

Příběh značky Dynybyl započal u českého pilota a velmi talentovaného obchodníka, Emila Dynybyla, který se narodil roku 1897 v Kostelních Střimelicích a jako mládenec se vyučil obchodním příručím. Když krátce po svých 18. narozeninách získal živnostenský list na výrobu likérů, založil v roce 1918 vlastní likérku, která stavěla na prvorepublikových hodnotách – poctivosti, eleganci a řemeslnosti. Emil s nesmírným zápalem a energií vyráběl vysoce kvalitní giny, griotky, vodky, slivovice, rumy či borovičky. Byl velmi nadšeným propagátorem barmanského řemesla a do své práce vkládal celé své srdce. Popularitu značky pošlapal nástup komunistů v roce 1948 – Dynybylův podnik byl až do roku 1989 znárodněn a fungoval v rukách komunistů. Po revoluci se likérka začala opět rozvíjet. Její oblíbenost u zákazníků přetrvala až dodnes – prvotřídní Dynybylovy lihoviny nám dělají radost již přes sto let! Navzdory své dlouhé historii si značka zachovává mladistvý a entuziastický charakter. Proměňuje se design, vznikají nové lihoviny a příchutě, ale jedno zůstává po celou dobu neměnné – vysoká kvalita surovin a poctivá práce.

Ochutnejte oblíbený gin & tonic ve třech různých variantách! Ve své tradiční podobě, violet s příchutí borůvek či svěží bezinku. Garantujeme vám, že s giny od Dynybylu dostanou vaše letní grilovačky ten správný říz!

DYNYBYL GIN TONIC VIOLET

Sklenici naplňte ledem a poté přilijte 4cl Dynybyl Violet. Dolijte 15cl tonic Schweppes a na závěr ozdobte snítkou tymiánu.

DYNYBYL GIN TONIC BEZINKA

Sklenici naplňte ledem a poté přilijte 4cl Dynybyl Bezinka. Dolijte 15cl tonic Schweppes a na závěr ozdobte mátou nebo bezinkovým květem.

DYNYBYL GIN TONIC KLASIC

Sklenici naplňte ledem a poté přilijte 4cl Dynybyl Dry Gin. Dolijte 15cl tonic Schweppes a na závěr ozdobte rozmarýnem nebo citronem.

TIP: DYNYBYL BEZINKA

Novinka Dynybyl Bezinka z portfolia značky Dynybyl v sobě odráží prvorepublikové hodnoty – řemeslnost, poctivost a eleganci. Vychutnejte si prvotřídní jalovcový gin s příchutí svěží bezinky, která dodá vašim míchaným drinkům ten správný šmrnc. Bezinkový gin ocení nejen milovníci klasických ginů, ale i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového a neotřelého.

Objem: 0,5 l

Obsah: 37,5 %

Cena: 179, 90 Kč

Více informací naleznete na www.stock.cz.

You may also like...