Míříte na dovolenou do Tater? Vyzkoušejte Björnsonku po rekonstrukci

Tatry toho dokáží nabídnout opravdu hodně, zejména v zimních měsících jsem míří velké množství Čechů. Na druhou stranu jako každé hory, vás mohou přivítat po celý rok, jelikož v každém ročním období je zde co vidět a co dělat. V zimě jsou to pochopitelně zimní sporty, na které láká právě lyžařské středisko Jasná, v jejímž středu se nachází Björnsonka, která je nedávno po rekonstrukci. V okolí tohoto hotelu ale najdete mnoho příležitostí k aktivitám také v létě, kde můžete objevovat například okolní jeskyně, vyrazit na řadu cyklostezek nebo na horské túry. Je řada důvodů, proč zamířit právě zde.

Ubytování pro každého

Určitě stojí za zmínku, že hotel Björnson, známý jako Björnsonka, patří k jedněm z nejpopulárnějších na Slovensku. Najdeme jej konkrétně v Demänovské dolině, jak jsme již zmínili, uprostřed lyžařského střediska Jasná. Z tohoto hotelu to máte všude blízko, v blízkosti je lanovka, která vás vyveze na Chopok. Nejznámější hotel Jasná je tak v Nízkých Tatrách skvělým řešením pro ubytování, a to zejména po nedávné rekonstrukci, kdy zde najdete skutečně moderní zařízení. Ubytování je nabízeno v rámci komplexů:

  • Hlavní chata
  • Villa
  • Hostel
  • TREE HOUSES

Díky této rozmanitosti si zde každý najde své. Velmi zajímavým komplexem jsou každopádně nově postavené stylové chatky TREE HOUSES, které určitě musíme zmínit. Nabídnou vám ubytování doslova uprostřed lesa, přičemž samotné chatky jsou vyvedeny v moderní architektuře s velkými prosklenými plochami. Zažijete tak dokonalé propojení s přírodou, ale zároveň si zde užijete maximum soukromí a klidu.

Klasické, ale špičkové ubytování na úrovni

Skvělým místem pro ubytování je ale také hlavní chata, která po rekonstrukci nabízí moderní vybavení. Ubytování v hotelu Liptov je přitom zachováno ve stylu typické horské chaty, kde jsou bohatě použity přírodní materiály a díky tomu zde také vždy pocítíte příjemnou atmosféru. Stane se skvělý výchozím bodem k prozkoumávání okolní přírody Liptova.

Zdroj obrázků: Andreas Zeitler / Shutterstock.com, Bjornsonka.sk

You may also like...