Hotelová síť PYTLOUN HOTELS přestala ubytovávat hosty z Ruska a Běloruska a nabízí volné kapacity pro uprchlíky z Ukrajiny

Česká hotelová síť PYTLOUN HOTELS (PH), která v současné době provozuje čtrnáct designových, tradičních i apartmánových hotelů v ČR, oznámila, že v reakci na pokračující ruskou agresi na Ukrajině přestala s okamžitou platností ve svých hotelech ubytovávat hosty z Ruska a Běloruska a vyzývá i další hotely a penziony v ČR včetně Asociace hotelů a restaurací ČR, aby se k této iniciativě připojili. Součástí reakce na vojenskou agresi, kterou Rusko rozpoutalo na Ukrajině, je také bojkot veškerého ruského a běloruského zboží a surovin v síti PH.

„Nikdo z nás by neměl nečinně přihlížet tomu co se nyní děje na Ukrajině a toto je jedna z možností, jak se proti ruskému násilí bránit a jak vyjádřit naši podporu Ukrajině. Chceme vyslat jasný signál občanům Ruska a Běloruska, že dokud neskončí nesmyslná vojenská agrese proti svobodné a svrchované Ukrajině, mají u nás dveře zavřené,“ říká Lukáš Pytloun, generální ředitel a majitel sítě PYTLOUN HOTELS.

Síť PH se také snaží pomoci uprchlíkům z válkou těžce zkoušené Ukrajiny, pro které nabízí a připravuje ubytování. První rodiny jsou již zdarma ubytovány v Grand Hotelu Imperial v Liberci a Pytloun Hotelu Liberec. Příjezd dalších rodin a běženců se očekává. „Další volné kapacity pro ubytování uprchlíků z Ukrajiny jsme schopni v horizontu 2-3 týdnů upravit a připravit k nastěhování také v Penzionu Union v Harrachově a v bývalém Wolkerově sanatoriu (Lesní vile) v Harcově,“ říká Lukáš Pytloun. 

O společnosti PYTLOUN HOTELS

PYTLOUN HOTELS patří k ceněným českým hotelovým značkám, která v současné době provozuje celkem čtrnáct designových i tradičních hotelů, z toho osm hotelů v Liberci, kde je její vlajkovou lodí designový Pytloun Grand Hotel Imperial, dva horské hotely v Harrachově v Krkonoších a v Krušných horách, a dva hotely v Praze, jeden v srdci hlavního města na Václavském náměstí a druhý na pražské Kampě.  Díky důsledné diverzifikaci portfolia nabízí ubytování pro všechny typy hostů.

Každý hotel sítě PYTLOUN HOTELS má svou vlastní osobitost a styl. Všechny ale sdílejí stejný závazek poskytovat hostům vynikající služby, moderní vybavení a výjimečný zážitek z pobytu.

Zdroj foto a video: PYTLOUN HOTELS

You may also like...