Hard Rock Cafe představuje nový burger inspirovaný jejich ambasadorem Lionelem Messim

Hard Rock Cafe představuje zbrusu novou položku na menu – Messi Burger – který je součástí probíhající kampaně Hard Rock International „LIVE GREATNESS“ ve spolupráci s fotbalovou legendou Lionelem Messim. Od 1. 3. je tento kulinářský zážitek, na jehož receptuře se Messi osobně podílel, k dostání v restauracích Hard Rock Cafe po celém světě.

Restaurace Hard Rock Cafe je velmi hrdá na to, že díky dlouhodobému partnerství mezi Hard Rock International a Lionelem Messim, může nyní na svoje menu připsat nový burger, který obsahuje všechny oblíbené chuťové komponenty legendárního hráče.

Messi Burger má hned deset delikátních ingrediencí. Když se do něho fanoušci Hard Rocku a Messiho zakousnou, dostanou dvojitou porci mletého hovězího masa, sýr provolone, chorizo, zkaramelizovanou červenou cibuli s pikantní uzenou omáčku Hard Rock podávanou na opečené housce s natrhaným římským salátem a vyzrálými rajčaty. Messi Burger je k dostání za 295 Kč.

Je nám ctí posunout naše partnerství se světově uznávanou fotbalovou hvězdou Lionelem Messim a kampaň LIVE GREATNESS na další úroveň, a to rovnou prostřednictvím Messiho vlastního pohledu na naše Legendary Steak Burgers,“ říká Jon Lucas, COO společnosti Hard Rock International. „Jsme nadšení, že můžeme na našem trávníku přivítat fanoušky Hard Rocku a Messiho, aby ochutnali burger inspirovaný Messiho oblíbenými chutěmi a zprostředkovali jim tak nezapomenutelný zážitek.“

Hard Rock Cafe je mezinárodně uznávaný brand, který provozuje kavárny po celém světě, jenž ročně navštíví miliony hostů. První Hard Rock Cafe bylo otevřeno v Londýně v roce 1971. Značka poté expandovala do velkých měst jako je New York City, Los Angeles, Chicago, Miami, Paříž, Sydney a dalších. Hard Rock Cafe nabízí jedinečný kulinářský zážitek se závazkem podávat vždy čerstvé a vysoce kvalitní suroviny. Aby v HRC uspokojili neustále se měnící chutě zákazníků, často rozšiřují své menu o časově omezené nabídky, inovativní koktejly a podobně.

Další informace o Hard Rock Cafe najdete na www.hardrockcafe.com. Chcete-li se dozvědět více o Hard Rock International, navštivte prosím www.hardrock.com.

Zdroj foto: Hard Rock Cafe

You may also like...